A havas tájat filmezte a férfi a drónjával: vérfagyasztó jelenetet kapott lencsevégre

A döbbenetes felvétel megosztotta az internetezőket.

GettyImages-1288238343

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ismét óriásit megy az interneten az a drónfelvétel, amelyen egy férfi és az őt üldöző medve látható.

A videó teljesen úgy néz ki, mintha egy filmből származna, ezért eléggé megosztotta az internetezőket. Egyesek úgy gondolták, hogy a felvétel hamis, de mások biztosak voltak benne, hogy igazi. De vajon mi az igazság?

Medve a férfi nyomában

Először 2022-ben bukkant fel a Redditen az a drónvideó, amelynek az elején egy havas táj látható felülnézetből. A felvételt készítő drón néhány másodperc múlva leereszkedik a fák közé egy erdei útra, és ekkor hirtelen feltűnik a színen egy rohanó férfi nyomában egy megtermett medvével. 

A videó felrobbantotta az internetet, sokan úgy érezték, hogy a felvétel túl tökéletes, túlságosan konstruált ahhoz, hogy valódi lehessen. Mint később kiderült azonban, a videót nem manipulálták, de azért volt egy kis csavar a történetben. 

A felvétel eredetiségét vizsgáló internetes személyiségek kiderítették, hogy a videó egy Dima Smirnov nevű férfitől származik. Smirnov elmondta, hogy a videót nem manipulálták semmilyen módon, azonban a rajta látható medve idomított volt. A megrázó képsorokon tehát nem egy életéért rohanó ember látható, és nem a véletlenek összjátékának köszönhető, hogy sikerült azt lencsevégre kapni, hanem tudatos tervezésnek. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Gyanútlanul rollerezett a 7 éves kisfiú, amikor felbukkant a medve: videó készült a rémisztő találkozásról

Nem mindennapi felvétel.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük