A tehetségek találkozása
Marc Jacobs parfümje magával ragad
Az Oh, Lola! arca nem is lehetne más, mint a fiatal, nagyon tehetséges színésznő Dakota Fanning. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dakota Fanning egy az egyben jelképezi mindazt, amit a parfüm üzenni akar nekünk. - Nagy rajongója vagyok Dakotának már a kezdetektől. – nyilatkozta Jacobs. – Éppen azelőtt láttam a The Runawayst , mielőtt elkezdtünk beszélgetni arról, ki legyen látható az Oh, Lola! reklámjában. Tudtam, hogy ő meg tud személyesíteni egy mai Lolitát, aki csábító, mégis édes.

Dakota először öt évesen tűnt fel a képernyőkön, méghozzá egy mosópor reklámban, ahova több ezer esélyes jelentkezőből választották ki. Ezt több kisebb tévés sorozatban játszott vendégszerep követte. Feltűnt többek között a Jóbarátokban, CSI – Helyszínelőkben és a Vészhelyzetben. Ezután egyre csak sűrűsödtek a felkérések, valamint az egyre komolyabb szerepek. Nemrégiben Stephenie Meyer azonos című regényei alapján készült Alkonyat-sorozatban volt látható.

Az Újhold és a Napfogyatkozás részekben Jane-t alakította Robert Pattinson és Kristen Stewart oldalán. Dakota fokozatosan valóságos filmsztárrá nőtte ki magát az Egyesült Államokban és Európában.

Nevét már Julia Roberts-ével említik egy lapon. A producerek valósággal egymást tapossák csak, hogy megszerezzék őt készülő filmjükbe. Ennek ellenére csak olyan felkéréseket vállal el, amelyekkel azonosulni is tud, amelyekben hisz.

Bájosan csábító nőkre szabva

- Akárhányszor Marcnak új illata jelenik meg, rögtön rohanok a boltba, és megveszem. – meséli Dakota, majd, így folytatja – Amikor megkerestek, hogy vegyek részt az Oh, Lola! kampányában, azonnal igent mondtam.

Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy biztosra vegyük, Marc Jacobs legújabb illatával, a vibráló és játékos, de ellenállhatatlanul kifinomult Oh, Lola!-val újabb híveket fog szerezni. A parfüm pezsgő, gyümölcsös virágos fejillata a málna, a szamóca és a körte elegyével kiemeli a könnyed bájban rejlő kacérságot.

A tökéletes nőiesség érzéséről a bazsarózsa, a ciklámen, valamint a magnólia gondoskodik, amely egy érzékien merész, elegáns alapra épül. Ezt a csábító alapot pedig a vanília, a szantálfa és a tonkabab egzotikus elegye adja meg.

Két ilyen karizmatikus és tehetséges ember egymásra találásából, mint amilyen Marc-é és Dakotáé volt, megszületett valami új és egyedi. Legyél részese a sikernek, legyél te is igazi Oh, Lola! Az Oh, Lola! már kapható a Douglas parfümériákban. A Douglas üzletek listájáért kattints ide.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1816721&banner=1816722&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük