Magyar szuperkoncertek 2011 év végéig
Quimby, Hooligans, Zorán - csak néhány név azok közül, akik december 31. előtt nagykoncertet adnak.

Dia

 	Hooligans  	Tóth Tibi, Kiss Endi, Ördög Csipa Tibor és Késmárki Zsolt eddigi pályafutásuknak talán legnagyobb mérföldkövéhez érkeznek majd, amikor december 11-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ünneplik a zenekar tizenöt éves fennállását!

Hooligans

Tóth Tibi, Kiss Endi, Ördög Csipa Tibor és Késmárki Zsolt eddigi pályafutásuknak talán legnagyobb mérföldkövéhez érkeznek majd, amikor december 11-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ünneplik a zenekar tizenöt éves fennállását!

Dia

 	Bródy  	Tíz év után jelent meg Bródy János legújabb, 7. szólóalbuma: Az Illés Szekerén. A lemezen a 60-as évektől máig megélt változásokra, és visszatérő helyzetekre reagál a maga sajátos, gyakran ironikus és jelbeszédes stílusában. Az Országos Lemezbemutató Koncert a SYMA Rendezvényközpontban lesz 2011. december 20-án.

Bródy

Tíz év után jelent meg Bródy János legújabb, 7. szólóalbuma: Az Illés Szekerén. A lemezen a 60-as évektől máig megélt változásokra, és visszatérő helyzetekre reagál a maga sajátos, gyakran ironikus és jelbeszédes stílusában. Az Országos Lemezbemutató Koncert a SYMA Rendezvényközpontban lesz 2011. december 20-án.

Dia

 	Neoton Familia  	December 27-én a Neoton Família jól ismert zenészei egy olyan oldalukat mutatják meg közönségüknek, amilyen még sosem volt látható. A Papp László Budapest Sportaréna színpát az artisták, bohócok, légtornászok teszik színessé. A koncert egyfajta időutazás is lesz, hiszen a Neoton Família történetének egy-egy állomása régi felvételeken, fényképeken is megelevenedik majd a kivetítőkön.

Neoton Familia

December 27-én a Neoton Família jól ismert zenészei egy olyan oldalukat mutatják meg közönségüknek, amilyen még sosem volt látható. A Papp László Budapest Sportaréna színpát az artisták, bohócok, légtornászok teszik színessé. A koncert egyfajta időutazás is lesz, hiszen a Neoton Família történetének egy-egy állomása régi felvételeken, fényképeken is megelevenedik majd a kivetítőkön.

Dia

 	Zorán  	Karácsony és Szilveszter között, december 29-én Zorán ad koncertet az Arénában. Közel öt évet kellett várni erre a mostani alkalomra. A huszonegy albumon eddig megjelent több száz dalból megszólalnak majd a legjobb és legismertebb számok, de persze az újra mindig fogékony törzsközönség az ősszel megjelenő CD-ről is hallhat egy válogatást.  	Kép: Perger László

Zorán

Karácsony és Szilveszter között, december 29-én Zorán ad koncertet az Arénában. Közel öt évet kellett várni erre a mostani alkalomra. A huszonegy albumon eddig megjelent több száz dalból megszólalnak majd a legjobb és legismertebb számok, de persze az újra mindig fogékony törzsközönség az ősszel megjelenő CD-ről is hallhat egy válogatást.

Kép: Perger László

Dia

 	Molnár Ferenc Caramel  	A 2005-ös Megasztár tehetségkutató győztese 2011. december 29-én a SYMA Rendezvényközpontban fergeteges szuperkoncertre vár mindenkit! A nagyszabású koncerten Carameltől eddig még nem látott, monumentális színpadkép fogadja a nézőket. A legnagyobb Caramel slágerek mellett az új dalok premierjén túl várható néhány meglepetés, és igazi duett-szenzáció is.

Molnár Ferenc Caramel

A 2005-ös Megasztár tehetségkutató győztese 2011. december 29-én a SYMA Rendezvényközpontban fergeteges szuperkoncertre vár mindenkit! A nagyszabású koncerten Carameltől eddig még nem látott, monumentális színpadkép fogadja a nézőket. A legnagyobb Caramel slágerek mellett az új dalok premierjén túl várható néhány meglepetés, és igazi duett-szenzáció is.

Ezt is szeretjük
Fotó: