Ők a legdögösebb hazai sztárok 25 alatt
Ismered őket?
Nem kell külföldre menni a tehetséges és jó külsejű sztárokért. Itthon is akad belőlük.

Dia

	Palvin Barbara	Még csak 20 éves a magyar modell, de már bejárta a világot, és komoly nemzetközi sikereket ért el a szakmában. Palvin Barbara a Victoria's Secret modelljeként dolgozik, és a pletykák szerint jelenleg a One Direction egyik énekesével, Niall Horannel jár, de hírbe hozták már Justin Bieberrel is.

Palvin Barbara

Még csak 20 éves a magyar modell, de már bejárta a világot, és komoly nemzetközi sikereket ért el a szakmában. Palvin Barbara a Victoria's Secret modelljeként dolgozik, és a pletykák szerint jelenleg a One Direction egyik énekesével, Niall Horannel jár, de hírbe hozták már Justin Bieberrel is.

Dia

	Janicsák Veca	Veca 1989. október 19-én született Budapesten. az X-Faktor első évadjának 4. helyezettje és egyben legjobb női hangja. Veca a vérében hordozza a zene iránti szeretetet: édesapja Janicsák István előadóművész, zenész, dalszövegíró. Már első lemeze platina lett, és gyerekkori kedvencével, Ákossal is énekelt közös duettet.

Janicsák Veca

Veca 1989. október 19-én született Budapesten. az X-Faktor első évadjának 4. helyezettje és egyben legjobb női hangja. Veca a vérében hordozza a zene iránti szeretetet: édesapja Janicsák István előadóművész, zenész, dalszövegíró. Már első lemeze platina lett, és gyerekkori kedvencével, Ákossal is énekelt közös duettet.

Dia

	Baricz Gergő	A 2011-es X-faktorban a fiatal énekes a legjobb öt közé jutott, és nevet szerzett magának a fővárosban - ezzel nagy utat tett meg, hiszen egy 800 lelkes hargitai településről, Borzontról érkezett. A 23 éves Gergő természetesen örül a népszerűségnek, de nem szállt el magától: távlati tervei között továbbra is a családalapítás szerepel. Gergő egyébként igazi gondoskodó típus, még arra is volt példa, hogy teát főzött a hidegben rá várakozó rajongóinak.

Baricz Gergő

A 2011-es X-faktorban a fiatal énekes a legjobb öt közé jutott, és nevet szerzett magának a fővárosban - ezzel nagy utat tett meg, hiszen egy 800 lelkes hargitai településről, Borzontról érkezett. A 23 éves Gergő természetesen örül a népszerűségnek, de nem szállt el magától: távlati tervei között továbbra is a családalapítás szerepel. Gergő egyébként igazi gondoskodó típus, még arra is volt példa, hogy teát főzött a hidegben rá várakozó rajongóinak.

Fotó: RTL Klub

Dia

	Brasch Bence	Bence 1991. május 4-én született Mosonmagyaróváron. 2009-ben jelentkezett az RTL Klub tehetségkutató műsorába, a Csillag Születikbe. Azóta már egy kislemez, egy zenei díj és három listavezető dal és videoklip van a háta mögött. 2010 júniusában felvételizett a Budapesti Operettszínház musical szakára. 2011-ben a Rómeó és Júlia musical változatában ő játssza Mercutiót.

Brasch Bence

Bence 1991. május 4-én született Mosonmagyaróváron. 2009-ben jelentkezett az RTL Klub tehetségkutató műsorába, a Csillag Születikbe. Azóta már egy kislemez, egy zenei díj és három listavezető dal és videoklip van a háta mögött. 2010 júniusában felvételizett a Budapesti Operettszínház musical szakára. 2011-ben a Rómeó és Júlia musical változatában ő játssza Mercutiót.

Fotó: RTL Klub

Dia

	Vastag Tomi	Tomi 1991. június 28-án született Veszprémben. Tomi az X-faktorban tűnt fel, ahová a testvérével, Vastag Csabával együtt jelentkezett. A sors iróniája, hogy Tomi végül éppen a bátyjával folytatott párbaj után esett ki a tehetségkutatóból.

Vastag Tomi

Tomi 1991. június 28-án született Veszprémben. Tomi az X-faktorban tűnt fel, ahová a testvérével, Vastag Csabával együtt jelentkezett. A sors iróniája, hogy Tomi végül éppen a bátyjával folytatott párbaj után esett ki a tehetségkutatóból.

Fotó: RTL Klub

Dia

 	Kováts Vera  	A bájos, mosolygós Vera a 25 év alattiak kategóriájában indult el 2011-es X-faktorban. A most 19 éves lány vagány frizurájával és imádnivaló mosolyával rögtön meghódította a fél országot - és Baricz Gergőt is, bár kapcsolatuknak tavaly vége szakadt.

Kováts Vera

A bájos, mosolygós Vera a 25 év alattiak kategóriájában indult el 2011-es X-faktorban. A most 19 éves lány vagány frizurájával és imádnivaló mosolyával rögtön meghódította a fél országot - és Baricz Gergőt is, bár kapcsolatuknak tavaly vége szakadt.

Fotó: RTL Klub

Dia

 	Radics Gigi  	A mindössze 17 éves lányt a Megasztár 6 győzteseként ismerheted. Gigi már kétszer is indult az Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért is A Dal című versenyben, de itt eddig még nem sikerült győzedelmeskednie.

Radics Gigi

A mindössze 17 éves lányt a Megasztár 6 győzteseként ismerheted. Gigi már kétszer is indult az Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért is A Dal című versenyben, de itt eddig még nem sikerült győzedelmeskednie.

Fotó: TV2
Ezt is szeretjük
Fotó: