Magyar politikusok egykor és most
Hihetetlen fotók!
Hogy nézett ki Szalai Annamária, Gyurcsány Ferenc és Schmitt Pál fiatalon? És Orbán Viktor? Képgalériánkból megtudhatod!

Dia

	Kövér László	Az országgyűlés elnöke. Kövér László megfogadta, hogy amíg az MSZP van hatalmon, addig nem vágatja le a haját. A Fidesz győzelme után, az országgyűlés alakuló ülésén jelent meg először rövid hajjal. A bajusz maradt. 

Kövér László

Az országgyűlés elnöke. Kövér László megfogadta, hogy amíg az MSZP van hatalmon, addig nem vágatja le a haját. A Fidesz győzelme után, az országgyűlés alakuló ülésén jelent meg először rövid hajjal. A bajusz maradt. 

Dia

 	Szalai Annamária 	A Médiatanács elnökéről a jobb felső sarokban lévő képet a Parlament.hu-n találtuk.  	Szalai Annamária azóta megnövesztette a haját, és a szín is megváltozott. A Médiatanács elnöke sokáig az ORTT fideszes delegáltja volt, 2010-ben lett az NMHH és a Médiatanács elnöke.

Szalai Annamária

A Médiatanács elnökéről a jobb felső sarokban lévő képet a Parlament.hu-n találtuk

Szalai Annamária azóta megnövesztette a haját, és a szín is megváltozott. A Médiatanács elnöke sokáig az ORTT fideszes delegáltja volt, 2010-ben lett az NMHH és a Médiatanács elnöke.

Fotó: parlament.hu

Dia

 	Novák Előd 	A Jobbik egyik alelnöke, a párt országgyűlési képviselője. Novák Előd 30 éves, számtalan tüntetésen vett már részt és szólalt fel. 	Felesége szintén országgyűlési képviselő, Dúró Dóra is a Jobbik színeiben jutott be a parlamentbe. Most várják első gyermeküket.

Novák Előd

A Jobbik egyik alelnöke, a párt országgyűlési képviselője. Novák Előd 30 éves, számtalan tüntetésen vett már részt és szólalt fel.

Felesége szintén országgyűlési képviselő, Dúró Dóra is a Jobbik színeiben jutott be a parlamentbe. Most várják első gyermeküket.

Fotó: metropol.hu

Dia

	Gyurcsány Ferenc	A volt miniszterelnök a baloldali képen egészen fiatalon látható. Gyurcsány most 50 éves.	A volt miniszterelnök az őszödi beszédével híresült el, ami után az egész országban tüntetések kezdődtek. Gyurcsány akkor nem mondott le, csak sokkal később, 2009-ben.

Gyurcsány Ferenc

A volt miniszterelnök a baloldali képen egészen fiatalon látható. Gyurcsány most 50 éves.

A volt miniszterelnök az őszödi beszédével híresült el, ami után az egész országban tüntetések kezdődtek. Gyurcsány akkor nem mondott le, csak sokkal később, 2009-ben.

Dia

 	Morvai Krisztina 	A Jobbik EP-képviselője a jobb oldali képen jogvédőként látható öt évvel ezelőtt. 	Morvai a Jobbik egyik arca, a kampányok során mindig bevetik. Egyébként idejét az Európai Parlamentben tölti. Morvai férje, akivel már külön élnek, Baló György televíziós műsorvezető.

Morvai Krisztina

A Jobbik EP-képviselője a jobb oldali képen jogvédőként látható öt évvel ezelőtt.

Morvai a Jobbik egyik arca, a kampányok során mindig bevetik. Egyébként idejét az Európai Parlamentben tölti. Morvai férje, akivel már külön élnek, Baló György televíziós műsorvezető.

Fotó: hvg.hu

Dia

 	Mesterházy Attila 	Az MSZP elnöke a 2010-es országgyűlési kampány kezdetekor vágatta le a szakállát. Mesterházy előtte leginkább D'Artagnanra hasonlított a Három testőrből. 	Bár Mesterházy megújult a szakáll levágásával, a választások megnyerésére ez nem volt elegendő.

Mesterházy Attila

Az MSZP elnöke a 2010-es országgyűlési kampány kezdetekor vágatta le a szakállát. Mesterházy előtte leginkább D'Artagnanra hasonlított a Három testőrből.

Bár Mesterházy megújult a szakáll levágásával, a választások megnyerésére ez nem volt elegendő.

Dia

 	Pálffy István 	A TV2 egykori műsorvezetője a KDNP sorait erősíti. Az országgyűlésben még újonc, sok más képviselőtársával együtt. 	Pálffy István most 51 éves, pályáját a Magyar Rádióban kezdte 1988-ban. A TV2 Tényeket és a Jó estét Magyarország!-ot 1997 és 2002 között vezette, 2002-ben lett az MTV Híradó műsorvezetője.

Pálffy István

A TV2 egykori műsorvezetője a KDNP sorait erősíti. Az országgyűlésben még újonc, sok más képviselőtársával együtt.

Pálffy István most 51 éves, pályáját a Magyar Rádióban kezdte 1988-ban. A TV2 Tényeket és a Jó estét Magyarország!-ot 1997 és 2002 között vezette, 2002-ben lett az MTV Híradó műsorvezetője.

Fotó: Europress

Dia

 	Dúró Dóra 	A jobbikos képviselő Fodor Rajmunddal - a kép tanúsága szerint. Dúró Dóra az országgyűlés legfiatalabb tagja. Most várja első gyermekét Novák Elődtől, a pár alelnökétől.

Dúró Dóra

A jobbikos képviselő Fodor Rajmunddal - a kép tanúsága szerint. Dúró Dóra az országgyűlés legfiatalabb tagja. Most várja első gyermekét Novák Elődtől, a pár alelnökétől.

Dia

 	Orbán Viktor 	Magyarország miniszterelnöke. Orbán Viktor másodszor tölti be a posztot. Az országot először 2002-2006 között vezette, majd nyolc évig ellenzéki szerepbe szorult. A 2010-es választásokat hatalmas fölénnyel nyerte meg, kétharmadot szerezve az országgyűlésben. 	Azt senki nem erősítette meg, hogy a bajszos képen valóban ő látható-e, az alsó sarokban lévő viszont biztosan ő - 2006-ban.

Orbán Viktor

Magyarország miniszterelnöke. Orbán Viktor másodszor tölti be a posztot. Az országot először 2002-2006 között vezette, majd nyolc évig ellenzéki szerepbe szorult. A 2010-es választásokat hatalmas fölénnyel nyerte meg, kétharmadot szerezve az országgyűlésben.

Azt senki nem erősítette meg, hogy a bajszos képen valóban ő látható-e, az alsó sarokban lévő viszont biztosan ő - 2006-ban.

Dia

 	Schmitt Pál 	A köztársasági elnök kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó. A baloldali kép 1970-ben készült. Schmitt akkor 28 éves volt. 	A köztársasági elnök jövőre már a 70. születésnapját fogja ünnepelni. Tény, hogy ez egyáltalán nem látszik rajta.

Schmitt Pál

A köztársasági elnök kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó. A baloldali kép 1970-ben készült. Schmitt akkor 28 éves volt.

A köztársasági elnök jövőre már a 70. születésnapját fogja ünnepelni. Tény, hogy ez egyáltalán nem látszik rajta.

Ezt is szeretjük
Fotó: