Neked csak madártoll, ez a brit nő csodákat fest rá - Képeken 7 gyönyörű alkotása

Imogen Clark egy-egy alkotásának megfestése akár egy egész hetet is igénybe vehet.

madartoll-dustysoulsart-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy bizonyos életkorig szinte mindenki lelkesedik értük, ám idővel eljön az a pont, amikor sokan elkezdünk az utcán, erdőben lelt madártollak iránt egyfajta egészségügyi félelmet táplálni.

Imogen Clark kétségtelenül nem tartozik ebbe a kategóriába. A hölgy felnőttként kezdett képzőművészettel foglalkozni. A Dusty Souls Artot 2012-ben alapította, tollfestészet pedig 2014 óta része az életének.

Az Egyesült Királyság vezető tollművésze

Imogen Clark autodidakta módon képezte magát. Erőssége az érdekes és eredeti művészi formák megalkotása a festészet terén. Mint mondja, kedvenc vászna a toll, mely koncentrációt, ügyességet és egy csipetnyi merészséget igényel. Ma ő az Egyesült Királyság vezető tollművésze. A legtöbb alkotásán gyönyörű állat-, elsősorban madárportrék láthatóak. A tollakat maga gyűjti össze, és egy-egy bonyolultabb alkotás megfestése akár egy teljes hetet is igénybe vehet. A következőkben műveiből szemezgettünk.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük