Így nézne ki, hogyha a macskák valójában virágok lennének: a végeredmény kiakasztja a cukiságmérőt
Nagyon édesen néznek ki a virágmacskák, amiket a tehetséges művész megalkotott.

GettyImages-1268202325
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb macska a szobanövényekben nem gyönyörködni szeret, hanem bizony játszanak velük - aminek nyomait őrzik a kipotyogott földdarabok, leesett cserepek - vagy vígan megcsócsálni a leveleiket, mígnem már csak valami furcsa lyukacsos, barnás maradványokká nem válnak.

Természetesen maximum három másodpercig lehet haragudni rájuk, persze azért nem árt arra odafigyelni, hogy lehetőleg olyan növénykék maradjanak elérhető magasságban, amik nem veszélyesek a kis pamacsokra. 

Cuki virágmacskák

A cicusok elképesztően édesen tudnak játszani a virágokkal, ami Lim Heng Swee, az ilovedoodle fantasztikus rajzművészét is megihlette. A firkamester eljátszadozott azzal a gondolattal, mi történne, hogyha a macskák valójában virágok lennének. Az ötleteket mindenki nagy szerencséjére papírra vetette, és olyan aranyos alkotások születtek meg, amik egyszerűen kiakasztják a cukiságmérőt.

macska 6

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

(Cikken belüli képek forrása: limhengswee / Instagram, ilovedoodle , Ilovedoodle / Facebook, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük