Zseniális trükkel cselezték ki a cicát, aki folyton a gazdái ölében pihenne
Állandóan a gazdik ölébe akart feküdni a cica, ötletes megoldást találtak ki a helyzetre.

cica az ölben nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg egyes macskák a függetlenség mintapéldányai, és előnyben részesítik személyes terüket gazdájuk társaságával szemben, mások egyszerűen nem tudnak betelni az ember közelségével, na, nem mintha ezzel baj lenne.

De egy idő után, és bizonyos helyzetekben nehéz pillanatokat tud okozni, mondjuk, ha reggel egy aranyos kis szőrgombóc fekszik a hasadon, és nem tudsz időben felkelni az ágyból. Vagy ha tévénézés közben a cica az öledben fekszik, és neked nincs szíved felkelni, úgyhogy öt órán keresztül ugyanabban a pozícióban maradsz, míg végül teljesen elzsibbadnak a lábaid. 

Így már nem fekszik állandóan az ölükbe

Ezek, és még sok más vezette Ziggy gazdáit arra, hogy sürgősen valami megoldást találjanak az ölbe bemászó és ott pihenő cica problémájára. Rebecca May és férje, Alex nem tudta kielégíteni az extrémen ragaszkodó macska igényeit, így egy zseniális tervvel álltak elő. Egy kamuölt készítettek, ahova békésen leheveredhet kedvencük, miközben a gazdák kényelmesen kinyújtóztathatják végre végtagjaikat. Képeken az ötletes megoldás.

(Képek forrása: BoredPanda borító-és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük