Ma is létezik Hitler titkos társasága
George Bush is a tagja lehetett
Egyesek összefüggést vélnek felfedezni a híres sátánista szövetség és Hitler tevékenysége között.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Semmi kétség nem fér ahhoz, hogy a német náci párt vezetője, Adolf Hitler a legveszedelmesebb és a leggonoszabb ember volt az emberi történelemben, aki hatalomra jutott. Körülbelül hatmillió zsidót gyilkoltak meg a parancsára, emellett megölte az európai cigányság nagy részét, üldözte a szombatot ünneplő adventistákat, Jehova tanúit és a kommunista elveket vallókat is.

A második világháború alatt megközelítőleg 60 millió katonát mozgósítottak Európában, Amerikában, Oroszországban és a Távol-Keleten. A katonák közel egyharmada életét vesztette. Az összes halott számát 52 millióra becsülik.

Mindezek hátterében Hitler állt, ő volt az egész háború kirobbantója. Ezek a tények önmagukban olyan szörnyűek, hogy egyetlen összeesküvés-elmélet sem kelhet versenyre velük - mégis hallani lehet arról, hogy Hitlernek egyáltalán nem állt szándékában egyesíteni vagy a hatalma alá vonni Európát, célja ehelyett a pusztítás és az öldöklés volt, mellyel sátáni erőknek engedelmeskedett.

A Halál Testvérei és a Thule Társaság

A Halál Testvérei világszerte működő, sátánista szervezetek feltételezett szövetsége. A szervezetek jelképe egy koponya és alatta két egymást keresztező csont. A szervezet német ága, a Thule Gesellschaft, magyarul Thule Társaság lehetett. 1919-ben a német kormány feladta az első világháborút, ez ösztökélte a kiábrándult Hitlert arra, hogy csatlakozzon a Thule Társasághoz, amit akkoriban Dietrich Eckart vezetett.

Amikor a Halál Testvérei hozzáláttak a társadalom sokkal ellenőrizhetőbb formában történő újjászervezésére irányuló ambiciózus tervük végrehajtásához, a végső cél egy egyre izoláltabb és képlékenyebb, ellenőrzött és megfigyelt népesség kialakítása volt. Az ehhez szükséges háború potenciális gyújtópontjául Európát választották.

Dietrich Eckart
Eckart és Hitler Berchtesgadenben

A vesztes Németország megérett a destabilizációra, és az Eckart által Antikrisztusnak tekintett Hitler megfelelő személynek tűnt arra, hogy kezdeményezze az átrendeződéshez szükséges konfliktust, és kirobbantsa az iszonyatos pusztítással járó háborút.

Ma is létezik a szervezet
Az Egyesült Államokban ma is létezik egy társaság, mely a Halál Testvérei emblémáját használja, ez a Yale-i Koponya és Csontok Társaság, mely állítólag az 1800-as években kezdte el tevékenységét, egy német egyetemi társaság egyesült államokbeli szervezeteként. Az amerikai társadalmi és politikai elit több tagja mellett az idősebb George Bush elnök is tagja volt ennek a csoportnak.

Manipulálni a tudatot?

A Halál Testvérei szilárdan hitték, hogy a kapcsolat a szellemi gonosz ősi erejével - az ördöggel - nemcsak elérhető, de legfőbb mesterük tanítását követve hatalmas földi hatalomra tehetnek szert. A gonosz erejével a Thule Társaság képes volt befolyásolni a német emberek tudatát, és így hatalomra segítette a náci pártot. A gyűlölet, félelem és kapzsiság alapvető emberi pszichológiai programjára építve a náci párt képes volt befogadtatni a gonosz gondolkodásmódját még a jóravaló emberekkel is, így kialakult az a politikai légkör, mely Hitler felemelkedését hozta.

Nyugtalanító részletek

Az összeesküvés-elméletben hívők biztosak abban, hogy Hitler mögött a Halál Testvérei, mögöttük pedig a legfőbb gonosz állt. Hogy mi az igazság, nem tudni, mindenesetre érdekes, hogy Dietrich Eckart a halálos ágyán állítólag a következőket mondta: kövessétek Hitlert, ő fog táncolni, de én leszek az, aki megadja majd a hangot. Bevezettem őt a Titkos Doktrína világába, ezáltal birtokába jutott annak a képességnek, melynek köszönhetően kommunikálni tud más erőkkel.

Mivel a társadalom egyre felaprózottabb, egyre erőszakosabb és a televíziónak köszönhetően egyre kezelhetőbb, a Halál Testvérei elmondhatják magukról, hogy különösen eredményes munkát végeztek - annak ellenére, hogy ez senkinek sem állt az érdekében, még a világ kormányainak sem.

Cikkünk megírásában David Southwell Rejtélyes esetek című könyve segített.

Fotók: thegodmurders.com, mttm.org, dhm.de, profilefacts.blogspot.com.

Ezt is szeretjük