Lovasi, Kiss Tibi és Rácz Zsuzsa a Millenárison

Ingyenes programok nyár végéig

Július 15-étől a Millenáris Pikniken rendkívül színes programok várnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2011. július 15 – augusztus 27. között a Millenáris parkjában szeretettel várják mindazokat, akik a szabad ég alatt szeretnének pihenni, piknikezésre vágynak. A program meglehetősen színesnek ígérkezik: lesznek koncertek, irodalmi estek, gyerekprogramok, dráma- és kézműves foglalkozások. Minden program ingyenes! A játékkölcsönzés és a piknikkosár mindennap elérhető lesz. Keddtől szombatig pedig minden nap más műfaj képviselői szórakoztatják majd az piknikezőket.

Családi programok kedden és szerdán

Július közepétől keddenként változatos előadásokkal és kézműves foglalkozásokkal, szerdánként pedig dráma – és egyéb foglalkozásokkal várják majd a szervezők a legkisebbeket és a családokat.

Csütörtök az irodalom jegyében

A csütörtök az irodalomé - délután a gyerekeknek szól a mese, kora estétől pedig az irodalom számos árnyalatát ízlelheted meg. Vendégek lesznek: Karafiáth Orsolya, Erdős Virág és Rácz Zsuzsa, akik lányok-asszonyok irodalmi receptjeit tárják a nézők elé a garantáltan elfuserált párkapcsolathoz.

De lesz Slam poetry-est a Slam Poetry Budapesttel, a Rájátszás alkalmával pedig kortárs költők - Parti Nagy Lajos, Kemény István - és zenészek - Lovasi András, Kiss Tibi, Kollár-Klemencz László - írják és játszák újra egymás kedvenc művét.

Táncos péntekek

Ha péntek, akkor megmozdul a park! Ingyenes bemutató órákkal szeretnék megismertetni és megszerettetni a látogatókkal a táncot, a mozgást.

Kipróbálható lesz a zumba, a salsa, a hip-hop, a jóga, a flamenco, sőt még az afrikai tánc vagy a tűztánc is. Hétről hétre bajnokságokat is hirdetnek a legkülönbözőbb sportágakban: lesz csocsó, tollas, sőt számháború is. A közös táncolás után a park különböző pontjain felbukkanó performance-okat nézhetsz meg. Esténként pedig a Szabadtéri színpadon várnak látványos táncprodukciókkal - itt lesz a Magma tűzszínház, Vámos Veronika és a Mencori flamenco társulat, és kortárs táncelőadások.

Kötetlen szombati zenélések

Szombatonként kötetlen zenélésre hívnak a szervezők mindenkit: zenekedvelőket, zenészeket, profikat, amatőröket, érdeklődőket. Délután utcazenészek lepik el a parkot, mindenkinek lehetőséget adnak a bemutatkozásra.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Esténként pedig lehetőség lesz rá, hogy közösen zenélj a meghívott zenészekkel, akik aznap este önálló koncertet is adnak. Ott lesz többek között Kardos-Horváth János, aki egy óra alatt készít el egy lemezt a látogatókkal, a Kolin zenekar pedig Magyarország első holografikus vetítéssel egybekötött koncertjére készül. De a piknikkosárban minden zenei íz megtalálható lesz: jazz, népzene és elektronika is. A részletesebb programért kattints a Millenáris honlapjára!

Kép: www.orszagalbum.hu, utnesz.

Millenáris Piknik
Helyszín: Millenáris Park Szabadtéri Színpad, II. ker. Budapest Fény u. 20-22
Időpont: 2011. július 15 – augusztus 27.
Jegyár: minden program ingyenes.
Ezt is szeretjük