A gazdi mit sem sejtett macskája kettős életéről: különös dolgon kapták rajta a cicát
Rajtakapták, mit csinál a macska éjszakai portyázásai során, a nő nem hitt a szemének.

cicaszemek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kinti-benti macskáknak is megvan maguk kis élete, ami legtöbbször kimerül a szomszéd kutyájának idegesítésében, szunyálásban és némi vadászásban. Ám a Jordan nevű cica egészen más hobbit űz.

A Pennsylvania állambeli Altoona kisvárosában él BJ Ross családjával és foltos bundájú kedvencével, akiről egészen érdekes dolog derült ki pár hónapja - úgy tűnik, enyhe kleptomániában szenved a cica. 

A tolvaj macska

Jordan titkos éjszakai élete során a környék lakosainak cipőit gyűjtögeti be saját kertjükbe, minden éjjel rendszeresen körbejár a szomszédok portáján. Annyira elfajult a helyzet, hogy BJ Ross már a közösségimédia-platformokat használja arra, hogy vissza tudja juttatni papucsaikat és cipőiket jogos tulajdonosaiknak.

(Slideshow képek és Facebook ajánlókép forrása: Bj Ross / Facebook, BoredPanda, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Fogászati szűrővizsgálati hetek május 10-21. között a Suttogóban!

A kutyák és macskák fogászati, szájüregi megbetegedései a leggyakoribb egészségügyi problémák közé tartoznak.

Kerüld el a komolyabb megbetegedést, hozd be egy fogászati szűrésre kedvencedet a gödöllői Suttogó Állatorvosi Rendelőbe! Ha bármilyen további kezelésre van szükség a szűrés alapján, akkor a fogkő leszedéstől a foghúzásig, vagy akár szövetszaporulat eltávolításig 20% kedvezményt kapsz az összes, a szűréshez kapcsolódó kezelés árából!

 

*A kedvezmény a szolgáltatási árakra vonatkozik, az esetlegesen szükséges gyógyszerekre, egyéb vásárolt termékekre nem érvényes.

Promóció

Ezt is szeretjük