A világ leghangulatosabb lombházai: valóra vált álom az erdő mélyén
A világ legérdekesebb lombházairól szól a műsor új évada, és mi is mutatunk pár szuper kuckót.

lombhaz-etterem
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden gyermek vágyik a fák lombjai közt, a magasban megbúvó rejtekhelyre, ahol fantáziáját szabadon engedve harcolhat a képzeletbeli ellenséggel, és ez a vágy felnőttként is tovább él bennünk. Nem csoda, hogy egyre több család készíttet a fák koronája közé ékelt kuckókat, de már a hotelek és múzeumok is bővítik ilyen különleges építményekkel szolgáltatásaikat.

A Travel Channel Faházikós fiúk című sorozatának harmadik évada számos lenyűgöző alkotás munkafolyamatát és lenyűgöző végeredményét mutatja be. A csatornán március 1-jétől csütörtökönként látható új évadban többek közt egy Massachusetts-ben található gyermekmúzeumhoz épül egy 50 négyzetméteres, a fák lombjai közé épített házikó, körbeérő terasszal, függőhíddal és óriási csúszdával. A műsor kapcsán összegyűjtöttünk néhányat a világ legérdekesebb lombházaiból.

Ha szeretnél még több érdekes, magasba épült házat látni, illetve azok elkészültének fázisait végigkövetni, nézd meg a Faházikós fiúk új évadát március 1-től csütörtökönként 21:00-kor a Travel Channelen. Kattints ide egy kis ízelítő videóért!

Ezt is szeretjük