Hullámos fürtök csavaró és hajsütővas nélkül

Egyetlen apró trükkel

Varázsolj magadnak gyönyörű loknikat anélkül, hogy kitennéd a hajadat a káros hőhatásnak!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha szeretnél leomló, hullámos tincseket, de nem akarod károsítani a hajad sütővassal vagy más roncsoló hőhatással, akkor is van megoldás. 

Az eljárás egyszerűbb és gyorsabb is, mint bármely más mód, és nem kell hozzá más, mindössze néhány régi zokni. A módszert videón is megnézheted, a legjobb eredményt hosszú, váll alá érő hajon éred el.

A kötözgetős módszer

A legegyszerűbb eljárás a kötözgetős módszer. Ehhez három régi, tiszta zoknira lesz szükséged. Fésüld ki a hajad, majd spricceld le vízzel, hogy nedves legyen. A fejed tetején válassz le egy vastag tincset, és a hajvégektől indulva kezdd el feltekerni a hajat a zoknira.

Amikor már majdnem a hajtőhöz érsz, fogd a zokni két végét, és kösd össze, hogy rögzüljön. A maradék alsó hajat oszd el két részre, és szintén tekerd fel őket a zoknira, először az egyiket, utána a másikat. A fül alatt állj meg, onnan ne csavard tovább, hanem kösd össze a zokni végeit. 

Hagyd így a hajad egy éjszakára, és amikor reggel óvatosan kibontod, gyönyörű loknijaid lesznek. Érdemes átcsavargatni őket az ujjaddal a még szebb csigákért, és hajlakkal is rögzítheted a frizurát.

Zoknilokni

Van más módszer is arra, hogy egy zokni segítségével begöndörítsd a hajad. Ez az eljárás leginkább a sűrű, hosszú hajjal rendelkezőknek ideális. Most csak egyetlen zoknira lesz szükséged, hogy loknikat varázsolj magadnak.

Vágd le a zokni orrát, majd tekerd fel azt egyetlen vastag gyűrűbe. Fésüld előre a hajad, és a fejed tetején fogd lófarokba. Nedvesítsd be úgy, hogy lespricceled vízzel, majd fogd a zoknigyűrűt, és húzd rá a lófarok végére. 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Innen kiindulva kezdd el rátekergetni a hajad a zoknira addig, amíg eljutsz a hajtőig. Így egy fánkkontyot kapsz majd a fejed tetején. Hagyd így a hajad egész éjszakára.

Reggel óvatosan bontsd ki a hajad, és rázd fel a tincseket. Ha túl göndör lett, ki is fésülheted a fürtöket, hogy laza, hullámos hajzuhatagot kapj. Hajlakkal rögzítheted az eredményt a tartósabb hatásért.

Még több frizuratipp

Ezt is szeretjük