Ilyen vékony tévét még nem láttál - És ilyen jó képet is ritkán
Bemutatkoztak az LG OLED tévéi
Gyönyörű színek és kontraszt.

nagykep?cikkid=162856&kep=28164654063 30c505544a o1-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Biztos te is tapasztaltad már, hogy a televíziókon a legtöbbször a fekete nem igazán fekete, inkább szürkés. Ez néha zavarhatja a látványt. Ez azért fordul elő, mert az LCD tévék képe hátsó megvilágítást kap, ami nem teszi elég kontrasztossá a képet.

A OLED technológia lényege ezzel szemben az, hogy minden egyes képpont önállóan bocsát ki fényt, egyesével ki- és bekapcsolható, vagyis ha kell, valódi mélyfeketét is meg tud jeleníteni, ami ahhoz is jól jön, hogy igazán élénk színeket jelenítsen meg. Az LG ezt látványt hozta el Magyarországra új oled tévéivel, a SIGNATURE OLED G6, az E6, B6 és C6 modellekkel.

Az OLED a természetes, élethű színek, a részleteket kiemelő finom tónusok technológiája. Egymilliárd színárnyalatával és végtelen kontrasztarányával olyan élményt nyújt, amely kiemeli a ma elérhető televíziók sorából.

Az LG új készülékeivel azonban nemcsak a színek és képek, de a formák világában is újat hozott. Az E6, B6 és C6 modellek már a hazai boltokban is kaphatók, de év végén megérkezik a tévék luxuskategóriáját képviselő LG SIGNATURE OLED TV G6.

Ezt is szeretjük