Gyöngyvirágtól lombhullásig: Gyönyörű természetfotókon a Kárpátok élővilága
A kiállítás a Természettudományi Múzeumban várja az érdeklődőket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Gyönygvirágtól lombhullásig… című természetfotó kiállítás az Északkeleti-Kárpátokat mutatja be, különösen a Bieszczady hegységet, amely híres a virágok elragadó szépségéről. A Magyar Természettudományi Múzeumban 2011. szeptember 7-én nyíló kiállításon a gyönyörű virágok mellett megcsodálhatod az általuk odacsalogatott beporzó rovarokat is.

A tárlaton Marian Szewczyk – lengyel botanikus és természetfotós – valamint fia, Michał Szewczyk képeit nézheted végig. Marian a természetfotózás iránti lelkesedését Homoki-Nagy István Gyöngyvirágtól lombhullásig című albumának köszönheti. A kiállítás célja tisztelegni a magyar természetfilmezés atyja előtt, és bemutatni Dél-Lengyelország természeti kincseinek szépségét. A tárlat november 7-éig tekinthető meg. Az alábbi galériában egy kis ízelítőt adunk a kiállítás képeiből. Lapozd végig a fotókat!

Pécsi Ildikó szexi fehérneműben! - Legendák a fotókiállításon

Ha kedveled a fotókiállításokat, hadd ajánljuk figyelmedbe egy másik tárlatot is. Keleti Éva Visszapillantás című kiállítása szeptember 25-éig tekinthető meg a BTM-Budapest Galériában.

Ezt is szeretjük