Így maradhat tízezrekkel több a zsebedben!
Kis odafigyeléssel sokat spórolhatsz, ha nem hagyod figyelmen kívül az áruházak és szolgáltatók kedvezményeit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára veled is előfordult már, hogy elutasítottad a pénztáros törzsvásárlói kártyára vonatkozó ajánlatát, mondván, hogy nincs időd kitölteni az igénylőlapot, nem beszélve a pontgyűjtögetéssel járó maceráról.

De miért dobnál ki az ablakon több tízezer forintot, ha egy kis odafigyeléssel rengeteget spórolhatsz? Az áruházláncok, könyvesboltok, kulturális intézmények, nyelviskolák vagy közlekedési társaságok kedvezményeit megéri kihasználni.

Olvass többet kevesebbért - Libri törzsvásárlói kártya

Ha szeretsz olvasni, akkor különösen megérné, ha Libri törzsvásárlói kártyát igényelnél. Az ország összes Libri könyvesboltjában beszerezhető, és mindegyik üzletben használható plasztikkártyára annál nagyobb kedvezmény jár, minél többet könyvet veszel. Az akció természetesen nem egyszeri vásárlásra vonatkozik: év közben folyamatosan gyűjtögetheted az áruház elektronikus rendszerében halmozódó kedvezményt, ami annál nagyobb lesz, minél magasabb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke.

A kártya használatával történt vásárlások bekerülnek a Libri elektronikus nyilvántartásába, ami 15 ezer forinttól 29 999 forintig 5%, 30 ezer forinttól 49 999 forintig 7%, 50 ezer forint felett pedig 10% kedvezményt jelent. A kártyát érdemes minél előbb beszerezned, hiszen a halmozott összegek minden év december 31-én lenullázódnak.

Spórolj és szépülj egyszerre - dm active beauty kártya

A dm 2009 áprilisától korábbi, pontgyűjtős kedvezményrendszerét egy modernebb - és kényelmesebb - törzsvásárlói szolgáltatásra cserélte. A dm active beauty hűségprogram keretében 200 forintonként kaphatsz egy pontot, melyért cserébe számtalan engedményes ajánlat közül válogathatsz.

Te döntheted el, hogy melyik kedvezményt veszed igénybe. Összegyűjtött pontjaidtól függően választhatsz a 25% vagy akár 50% kedvezményt nyújtó kuponfüzetek közül, melyek 10%, illetve 15%-os blokkvégi kedvezményt is tartalmaznak. Ha gyakran vásárolsz a drogériában, akkor belföldi és külföldi utazásoknál is jelentős - akár 50%-os - kedvezményt begyűjthetsz. A programra interneten keresztül, az üzletekben és a dm munkatársainál is jelentkezhetsz.

Ha szeretnél többet megtudni a dm active beauty kedvezménykártyáról, akkor kérj egy ideiglenes, papír alapú kártyát az egyik üzletben, és kattints ide!

Féláron utazhatsz - Start Klub Kártya

Ha sokat utazol, és autó helyett vonattal teszed meg a nagyobb távolságokat, akkor mindenképpen javasolt kiváltanod a START Klub kártyát.

A névre szóló, fényképes, biztonsági elemekkel ellátott plasztikkártya korlátlan számú kedvezményes menetjegy megvásárlására jogosít a MÁV-Start Zrt. és a GYSEV Zrt. magyarországi vonalain. A START Klub kártya 50% kedvezményt nyújt a teljes árú, másodosztályú és első osztályú belföldi jegyek árából.

Ha szívesen felfedeznéd hazánk legizgalmasabb úti céljait, de nem tudod, merre indulj, válogass kedvedre a legszebb látnivalók és kirándulóhelyek között kalkulátorunkban!

(%oldalbox('kalkulator(47098)')%)

A kártyát nemzetközi utazáshoz is használhatod: a Start Klub kártya az úgynevezett RailPlus kedvezménnyel is kiegészül, így Európa legtöbb országába az eredeti árnál 25%-kal olcsóbban utazhatsz.

Ráadásul szombatonként nem csak a START Klub kártya tulajdonosai, hanem plusz egy fő is az eredeti jegyár feléért utazhat. A jelentős árkülönbségnek és akcióknak természetesen megvan az ára: 26 év alattiaknak fél évre 14 900 forintba, 26 éven felülieknek pedig 19 900 forintba kerül. A kártyát - ha még nem múltál el 26 éves - egy évre 24 900 forintért veheted meg, az ennél idősebbeknek pedig 34 900 forintot kell kicsengetniük a hosszútávon kifizetődő kedvezményért.

Tudtad?
A MÁV hétvégenként 33%-os kedvezményt biztosít minden 26 éven aluli utasának. Az olcsóbb jegy vásárlására péntek reggel tíz órától egészen vasárnap éjfélig vagy jogosult. Nem kell kifizetned a jegy egyharmadát akkor sem, ha két 18 évnél fiatalabb gyermekkel utazol.

Tanulj nyelveket olcsóbban!

Ha már régóta tervezed, hogy belevágsz egy idegen nyelv elsajátításába, akkor érdemes fontolóra venned a Katedra Nyelviskola ajánlatát. A január 20-ig tartó akció keretében 20% kedvezményt adnak minden olyan hallgatónak, aki az elmúlt 12 hónapban nem iratkozott be valamelyik kurzusra.

A tanfolyamokat garantáltan elindítják, ráadásul pénz-visszafizetési és nyelvvizsga-garanciát is adnak.

Szeretnél többet megtudni a Katedra Nyelviskola ajánlatáról? A részletekért kattints ide!

Múzeumba mennél?

A múzeumok látogatását is érdemes úgy időzítened, hogy igénybe vehesd a különböző kulturális intézmények kedvezményeit. Az állandó tárlatokat egyébként is - az esetek nagy részében - ingyen nézheted meg, de az időszaki kiállítások szemrevételezésekor is sokat spórolhatsz.

Az olcsóbb jegyhez jutás esélyeit jelentősen megnöveli, ha még nem múltál el 26 éves: a Ludwig Múzeumban ebben az esetben féláron veheted meg a belépődet, de minden harmadik szombaton olcsóbb jegy jár a Szépművészeti Múzeum 26 évnél fiatalabb látogatóinak is. A Terror Házában a hónap első vasárnapján egyáltalán nem kell fizetned a belépőért abban az esetben, ha még nem múltál el 26.

Ezt is szeretjük