A 3 legjobb férfimagazin
Amit mi is olvasunk
Bár a női magazinok kétségkívül túlsúlyban vannak, a férfiaknak is van miből válogatniuk az újságárusoknál. Belekukkantottunk a legjobbakba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Méghogy a férfimagazinok csak a férfiaknak szólnak! Ahogy ők is belekukkantgatnak néha a női lapokba, mi is turkáltunk egy kicsit a szekrényükben, és kilestük, mit olvasnak.

Volt, ami tetszett, és volt, ami kevésbé, találtunk azonban három kincset, amelyet nem tudtunk letenni.

Ha megtalálod valamelyiket a pasidnál, nyugodj meg: jó kezekben van. Sőt, akár bátran lapozz bele te is, nem fogod megbánni!

Egy színvonalas újdonság: Elle Man

Azt mondják, a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Az Elle Man szerkesztői szerint azonban úgy tűnik, a párján át. A férfimagazinok egyik gyöngyszeme ugyanis októberben Brad Pitt-tel és George Clooney-val a címlapján jelent meg - különszámként -, a fent említett elmélet megkérdőjelezhetetlen bizonyítékaként.
Ez azonban egyetlen férfit se tévesszen meg: az Elle Man egyértelműen a férfiaknak szól, ráadásul úgy, ahogy azt kell. Találni benne kultúrát, nem is keveset, könyvajánlót kifejezetten a férfiak igényei szerint összeállítva, és többek között divattippeket - amolyan férfiasan visszafogott stílusban.
Első látásra mintha egy jól menő női magazinnal lenne dolgunk, ám az Elle Man belülről távolról sem női: itt nem találunk sem sminktippeket, sem tanácsokat arra vonatkozóan, hogy hogyan csábítsuk el a kiszemelt férfit. A másik nem viszont annál többet tudhat meg belőle rólunk, nőkről. Választ kaphat olyan kérdésekre, amelyeket a legtöbbjük még a párjának sem mer feltenni, de azt is megtudhatja, mi a sikeres férfi titka. Mindezt kitűnő szerzők tollából, színvonalasan megszerkesztett és gyönyörűen fotózott oldalak közepette.

Egy klasszikus kedvenc: Playboy

Természetes, hogy a Playboy kapcsán szinte mindenkinek azonnal a szőke tincsekkel és dús keblekkel - sokszor a plasztikai sebész által - megáldott nyuszilányok jutnak eszébe. Nincs is ezzel semmi baj, ám itt nem szabad leragadni, félretenni pedig még kevésbé tanácsos a magazint!
A Playboy ugyanis kifejezetten igényes férfimagazin, amelyben tény és való, hogy igencsak hiányos öltözékű hölgyek fotóival is találkozni. Ám be kell látni, hogy itt sokkal inkább művészetről van szó, mintsem a férfiúi libidó a lehető legegyszerűbb eszközökkel történő növeléséről. Arról nem is beszélve, hogy melyik az a nő, aki nem kíváncsi a vetélytársaira...
Meztelen fotók tehát vannak a lapban, de találni benne emellett számtalan igényes és színvonalas cikket is - interjút például Bárdy Györggyel, vagy riportot a vezető külföldi politikusok sikereinek titkairól.
Mint ahogy a magazinok többsége, a Playboy is képet ad az aktuális - női szemmel is érdekes - kütyükről, a legújabb trendekről. Elárulja, hogyan lehet a férfi igazán férfi, mi az, ami a másik nem otthonának szinte kötelező része, de nem feledkezik meg a kultúráról sem, amellyel a női magazinok többségével ellentétben már a lap első oldalain foglalkozik.
Érdekes, színes, igényes, izgalmas. Kell ennél több?

A sportos férfi lapja: Sport&Style

Egy évvel ezelőtt szinte hiánypótló lappal bővült a férfiaknak szóló lapok köre, nevezetesen a negyedévente megjelenő Sport&Style című magazinnal.
Hogy miért hiánypótló? Mert bár cikkeinek középpontjában a sport áll, jóval több, mint egyszerű sportújság. A Sport&Style az eleganciára adó férfiakat célozza meg, akik számára a divat és a stílus éppen annyira fontos, mint a külsőségek mögött rejlő belső. Ez utóbbit bizonyítják a Sport&Style mélyinterjúi, amelyekből többek között olyan neves sportolók életébe és világába nyerni bepillantást, mint Talmácsi Gábor, Anna Kurnikova, vagy éppen Cseh László.
Az interjúk mellett azonban nem maradnak el az olyan tipikusnak nevezhető, többnyire a másik nemet érintő témák, mint a különleges autók és motorok, de stílustanácsadással is találkozni a lapban hatalmas, színes, izgalmas fotómontázsok formájában.

Ez utóbbi egyben a zászlóhajója is: a Sport&Style már akkor is megragadja az olvasót, ha csak átlapozza, fotói ugyanis egytől egyig kiváló alkotók munkái - akikről nem mellesleg egy rövid bemutató is olvasható a magazin első oldalain.
A férfiak magazinja, de korántsem csak férfiaknak - nem véletlenül olvassuk mi is szívesen.

Ezt is szeretjük