3 szuper üzlet babáknak, mamáknak

Egy babának rengeteg dologra van szüksége, kezdve a kis ruháktól a különböző krémeken át a bútorokig. Hogy mindezt hol szerezheted be?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt többnyire minden pár sejti, hogy egy baba nagy falat. Ezer és ezer dologra van szüksége már akkor, amikor még csak a mama pocakjában lakik, ezek száma pedig csak tovább nő attól kezdve, hogy a világra jön. Éppen ezért fontos, hogy a leendő szülők már időben nekifogjanak az apróság birodalmának kialakításához, és a szükséges eszközök beszerzéséhez.

Természetes azonban, ha a bevásárló körút amiatt hiúsul meg, mert a pároknak fogalmuk sincs, mégis merre induljanak.

Merthogy bababoltból több száz van, ám jó bababoltot annál nehezebb találni. Hogy nektek ne kelljen heteket töltenetek a szükséges dolgok beszerzésével, ráadásul megtalálhassátok azokat az eszközöket, amikre a leginkább szükségetek van, összegyűjtöttük a három legjobb bababoltot. Kosárra fel!

Minden babák birodalma: Mini-manó Babacentrum

Milyen egyszerű lenne, ha egyetlen helyen be lehetne szerezni minden szükséges dolgot! - hallani gyakran a már kissé elcsigázott kismamáktól a sóhajt. Van egy jó hírünk: lehetséges! A Mini-manó Babacentrumban ugyanis tényleg mindent megtalálni, amire egy apróságnak szüksége lehet, kezdve a bababútoroktól és pelenkázóktól a ruhákon, pelenkákon, rugdalózókon, plédecskéken át egészen a kicsiknek és nagyobbacskáknak való játékokig, étkezési eszközökig, babaülésekig és bilikig.
Arra pedig, hogy valóban hiánytalan választékkal várják a leendő és már gyakorló szülőket az üzletben, egyrészt a Mini-manó Babacentrum 650 négyzetmétere és két emelete a garancia, másrészt pedig az a szakértelem, amellyel minden egyes vásárló segítségére vannak, aki csak betér a Mini-manóba.

A szakértelem ráadásul kedvességgel és segítőkészséggel párosul, így azok is bátrak felkereshetik a centrumot, akik csupán tanácsot kérnének egy-egy kérdésben. Ikreket váró szülőknek pedig kifejezetten ajánlott ellátogatni a centrumba, őket ugyanis folyamatosan 5%-os kedvezményben részesítik.

Mini-manó Babacentrum
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.
Telefon: 06(1)251-3126
Nyitva: hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között.

Babáknak, mamáknak: Brendon Áruházak

Aki gyakorló szülő, az bizonyára találkozott már a Brendon-áruházak egyikével, aki viszont még nem hallott róla, annak itt az ideje megismernie.
A Brendon-lánc ugyanis az ország több pontján is jelen van, és a Mini-manónál tapasztalt szeretettel és segítőkészséggel várja a leendő, és a már gyakorló szülőket. A jó minőségű és hatalmas választékban elérhető babakelengyék mellett ráadásul a kismamák számára elengedhetetlen eszközöket is megtalálni itt, így akkor is érdemes felkeresned az áruházak egyikét, ha nem feltétlenül a pici számára vásárolnál.

A szoptatás kellékei mellett a Brendonban ugyanis csinos és divatos kismamaruhákat, lábbeliket és egyéb kiegészítőket is kínálnak, nem is beszélve a szülőket segítő kézikönyvekről, a mamát és a babát is elringatni képes zenei CD-kről, babamasszázst oktató kazettákról, valamint olyan hasznos kiadványokról, amelyek segítségével bármelyik szülő képes elsajátítani a leghasznosabb fogásokat a pici esetleges balesetei esetén. Egyszóval: minden egyetlen helyen!

Brendon Áruház
XIII. kerület, Budapest, Váci út 168.
Telefon: 06(70)339-7000

Nyitva: hétfőtől péntekig 10 és 19 óra között, szombaton és vasárnap 9 és 18 óra között.
A további áruházak címéért kattints ide!

Ahol szórakozás a vásárlás: Kenguru Kid

Ha esetleg sem a Mini-manó Babacentrum, sem pedig a Brendon nem nyerné el a párok tetszését, akkor még mindig van egy adu ászunk, nevezetesen a Kenguru Kid, amely az ország egyik legnagyobb baba- és gyermekárut forgalmazó üzletlánca, csak Budapesten jelenleg nyolc üzlettel. Az említett két áruházhoz hasonlóan itt is megtalálni mindent, amire csak szüksége lehet a kismamának és a babáknak, ráadásul kiváló minőségben.

Ezt olyan márkák garantálják, mint például a ruhák terén a Kenguru Gold, amelynek minden egyes darabja 100% pamutból készült, kizárólag patentos megoldással, hogy a baba a ruhájában is a legnagyobb biztonságban lehessen. Emellett számos magyar gyártót is megtalálni a választékban, így ha valakinek nem nyerné el a tetszését a Kenguru Gold, akkor akár a Baby Bell vagy a Mikka termékei között is válogathat.

Ez utóbbira pedig a Kenguru Kidben van is lehetőség, hiszen az áruházban arra is figyelmet fordítanak, hogy a mama nyugodtan vásárolhasson: a piciket buborékfújó kenguruk, játszóasztalok és rajzeszközök várják, a törzsvásárlói akciók ideje alatt pedig számos izgalmas programmal gondoskodnak a szórakoztatásukról.

Kenguru Kid
Savoya Park, XI. kerület Budapest, Hunyadi János u. 19.
Telefon: 06(1)887-1340

Nyitva: hétfőtől szombatig 9 és 20 óra 30 között, vasárnap 9 és 18 óra között.
A további üzletek címéért kattints ide!

OLVASD EL EZT IS!

sc
  • kultúra
  • szórakozás

A 6 legjobb társasjáték

sonki
  • budapest
  • vásárlás

3 imádnivaló bolt

Ezt is szeretjük