Lezüllött tinisztárok
Túl hirtelen jött a siker
Sokan nem tudtak mit kezdeni a korán jött hírnévvel, és rossz utat választottak a feldolgozásra. Nézd meg, mi történt velük!

Dia

 	Bobbi Kristina Brown  	Bár Bobbi Kristina nem akart gyereksztár lenni, a világhírű édesanyjára irányuló reflektorfényből neki is jócskán kijutott. Whitney Houston lánya sajnos nem tanult anyja hibájából, és drogproblémái lettek. Rengeteget fogyott, depressziós volt, végül pedig eszméletlenül találtak rá egy fürdőkádban - nem kizárt, hogy öngyilkos akart lenni. Sokáig kómában volt, majd 2015 júliusában, 22 éves korában elhunyt.

Bobbi Kristina Brown

Bár Bobbi Kristina nem akart gyereksztár lenni, a világhírű édesanyjára irányuló reflektorfényből neki is jócskán kijutott. Whitney Houston lánya sajnos nem tanult anyja hibájából, és drogproblémái lettek. Rengeteget fogyott, depressziós volt, végül pedig eszméletlenül találtak rá egy fürdőkádban - nem kizárt, hogy öngyilkos akart lenni. Sokáig kómában volt, majd 2015 júliusában, 22 éves korában elhunyt.

Dia

	Zac Efron	A High School Musical-filmekből ismert Zac Efron visszahúzódó szépfiú hírében állt, amíg ki nem derült, hogy drogproblémái vannak. Hónapokig elvonón kezelték kokainfüggőséggel, de a színész már jól van, és ismét a karrierjére koncentrál.	Kapcsolódó cikk:	Zac Efron kokainfüggő »

Zac Efron

A High School Musical-filmekből ismert Zac Efron visszahúzódó szépfiú hírében állt, amíg ki nem derült, hogy drogproblémái vannak. Hónapokig elvonón kezelték kokainfüggőséggel, de a színész már jól van, és ismét a karrierjére koncentrál.

Kapcsolódó cikk:
Zac Efron kokainfüggő »

Dia

 	Demi Lovato  	Az énekesnő még csak 16 éves volt, amikor világhírnévre tett szert a Rocktábor című zenés filmmel. Nemrégiben drogproblémákkal és bulimiával is küzdött, de végül sikerrel vette az akadályokat, és talpra állt. Most épp az X-Factorban zsűrizik, de a jelek szerint nem felel meg Simon Cowell magas elvárásainak.

Demi Lovato

Az énekesnő még csak 16 éves volt, amikor világhírnévre tett szert a Rocktábor című zenés filmmel. Nemrégiben drogproblémákkal és bulimiával is küzdött, de végül sikerrel vette az akadályokat, és talpra állt. Most épp az X-Factorban zsűrizik, de a jelek szerint nem felel meg Simon Cowell magas elvárásainak.

Dia

	Kelly Osbourne	Ozzy és Sharon lánya 28 éves korára küzdötte le több, mint egy évtizedes lázadó korszakát. A botrányhősnő azok közé tartozik, akik végül kilábaltak a mélypontról.	Kapcsolódó cikk:	Kelly Osbourne átalakulása »

Kelly Osbourne

Ozzy és Sharon lánya 28 éves korára küzdötte le több, mint egy évtizedes lázadó korszakát. A botrányhősnő azok közé tartozik, akik végül kilábaltak a mélypontról.

Kapcsolódó cikk:
Kelly Osbourne átalakulása »

Dia

	Macaulay Culkin	A Reszkessetek, betörők! Kevinje ígéretes gyereksztárból lezüllött drogfüggővé vált. 32 éves korára odáig jutott, hogy a hátrelévő napjai sajnos meg vannak számlálva. 

Macaulay Culkin

A Reszkessetek, betörők! Kevinje ígéretes gyereksztárból lezüllött drogfüggővé vált. 32 éves korára odáig jutott, hogy a hátrelévő napjai sajnos meg vannak számlálva. 

Dia

	Dougie Poynter	Az angol McFly zenekar basszusgitárosa ugyan nem a hirtelen jött népszerűségtől csömörlött meg, hanem egy fájdalmas szakítástól. Alkohol- és drogproblémái után újra önmaga lett, pedig még az öngyilkosság is foglalkoztatta.	Kapcsolódó cikk:	Dougie Poynter öngyilkossági kísérlete »

Dougie Poynter

Az angol McFly zenekar basszusgitárosa ugyan nem a hirtelen jött népszerűségtől csömörlött meg, hanem egy fájdalmas szakítástól. Alkohol- és drogproblémái után újra önmaga lett, pedig még az öngyilkosság is foglalkoztatta.

Kapcsolódó cikk:
Dougie Poynter öngyilkossági kísérlete »

Dia

	Lindsay Lohan	A vörös hajú lány édes gyerekszínészből ámokfutó kábítószeressé vált. Számos botránya után azonban úgy tűnik, most végre sikerült valamennyire lenyugodnia és összeszednie magát.	Kapcsolódó cikk:	Lindsay Lohan új külseje »

Lindsay Lohan

A vörös hajú lány édes gyerekszínészből ámokfutó kábítószeressé vált. Számos botránya után azonban úgy tűnik, most végre sikerült valamennyire lenyugodnia és összeszednie magát.

Kapcsolódó cikk:
Lindsay Lohan új külseje »

Dia

	Matt Willis	Matt az előző évtized egyik leghíresebb fiúbandájának, a Bustednak volt a basszusgitárosa. A zenekar feloszlása után elindult a lejtőn, majd mikor sikerült visszakapaszkodnia, szólókarrierbe kezdett. Ma már boldog családapa.

Matt Willis

Matt az előző évtized egyik leghíresebb fiúbandájának, a Bustednak volt a basszusgitárosa. A zenekar feloszlása után elindult a lejtőn, majd mikor sikerült visszakapaszkodnia, szólókarrierbe kezdett. Ma már boldog családapa.

Dia

	Angus T. Jones	A Két pasi - meg egy kicsi sztárja nemrégiben vallotta be a nyilvánosság előtt, hogy drogfüggőséggel küzd. A problémája már évek óta húzódik.	Kapcsolódó cikk:	Angus T. Jones vallomása »

Angus T. Jones

A Két pasi - meg egy kicsi sztárja nemrégiben vallotta be a nyilvánosság előtt, hogy drogfüggőséggel küzd. A problémája már évek óta húzódik.

Kapcsolódó cikk:
Angus T. Jones vallomása »

Dia

 	Edward Furlong  	A Terminátor gyereksztárja hatalmas meglepetést okozott a közönségnek - nem a jó értelemben. Szebb jövőt jósoltak neki, mint amilyen végül lett. A színész folytonos alkohol- és drogproblémái miatt jóval idősebbnek néz ki 35 éves koránál.

Edward Furlong

A Terminátor gyereksztárja hatalmas meglepetést okozott a közönségnek - nem a jó értelemben. Szebb jövőt jósoltak neki, mint amilyen végül lett. A színész folytonos alkohol- és drogproblémái miatt jóval idősebbnek néz ki 35 éves koránál.

Ezt is szeretjük
Fotó: