Kétségbe ejtette ezt a nőt, amit a vonatról látott

Új sikerfilm magyar előzetessel!

Szerelmi történet, de nem a szokványos módon.

Ha szereted a bonyolult szerelmi szálakkal átszőtt történeteket és az izgalmas filmeket, akkor A lány a vonaton című új thrillert mindenképpen meg kell nézned, amely október 6-tól már nálunk is látható lesz a mozikban.

Egy összetört szív, aki az igazság után bolyong

Rachel - akit a filmben Emily Blunt alakít - minden áldott nap felül a vonatra, hogy bemenjen a városba, és minden áldott nap kétszer elhalad a régi háza előtt. A ház előtt, ahol volt férje - akit Justin Theroux alakít - az új feleségével - azaz a Rebecca Ferguson által alakított nővel - és nemrég született gyermekükkel lakik.

Rachel képtelen elengedni a múltat, és miközben fájdalmát alkohollal próbálja enyhíteni, egy fiatal párról talál ki történeteket, akiket a várakozó vonatról figyel meg. A nő elképzelése szerint Megan - Haley Bennett - és Scott - Luke Evans - élete tökéletes: gyönyörűek, szerelmesek, és hűségesek egymáshoz. 

Ám egy nap valami olyan megdöbbentőt pillant meg a vonat ablakából, ami mélységes félelemmel tölti el. A kétségbeesett nő mindenáron ki akarja deríteni az igazságot. Tanúnak jelentkezik a rendőrségen, ám alkoholizmusa és emlékezetkiesései miatt senki sem hisz neki, még ő maga sem.

Alkotók a film mögött

A film Paula Hawkins azonos című krimije alapján készült, amely hónapokig vezette világszerte a könyves sikerlistákat. A hátborzongató thrillert az Oscar-jelölt A segítség című dráma rendezője, Tate Taylor jegyzi, az operatőr a dán Charlotte Bruus Christensen - ő volt A vadászat és aTávol a világ zajától operatőre is -, a feszült és meghökkentő pillanatokban bővelkedő film zenéjét pedig a négyszeres Oscar-jelölt Danny Elfman - többek között a Milk, a Nagy Hal, a Good Will Hunting zenéinek szerzője - írta.

A főbb szerepekben Emily BluntLuke Evans, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, valamint Jennifer Aniston férje, Justin Theroux és a Jóbarátok egykori sztárja, Lisa Kudrow látható.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük