A fél internet ezen a kutyán röhög! Nem zavartatta magát az élő adásban

Te láttad?

Ez az eb nemcsak a versenyen, de a YouTube-on is sztár lett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Több mint négy évvel ezelőtt készült az a videó, ami néhány napja végigsöpört az interneten, valamiért mégis csak most keltette fel a netezők figyelmét.

A felvételen egy kutya látható, aki fittyet hány a szabályokra, és élő egyenes adásban pottyant a versenypálya közepére.

Ha menni kell, hát menni kell

A Cruft's Dog Show a világ egyik legnagyobb és leghíresebb kutyás eseménye, amelyen ügyességi és szépségversenyeken, bemutatókon és mindenféle érdekességen vehetnek részt az érdeklődők, nézőként vagy akár szereplőként is.

Általában több külföldi tévécsatorna is hírt ad az aktuális show-ról, többen élőben is közvetítik az eseményeket. Így volt ez 2012-ben is, amikor egy nem várt fordulat zavarta meg a programok rendjét: egy fekete kutya verseny közben megállt egy kis kényszerpihenőre.

Az eb leguggolt a pálya közepén, és elvégezte a dolgát, miközben a gazdája a fejét fogva várt arra, hogy kedvence befejezze, amit elkezdett, majd, ahogy illik, felszedte a végeredményt egy zacskóval. A napokban népszerűvé vált videón jól hallatszik, hogy a közönség nagy tapssal jutalmazta az akciót. Nézd meg te is!

Így fegyelmezd az állataidat!

A videón látható kutya tökéletesen beleillett volna a következő házi kedvencek sorába, akiket gazdáik vicces módon szégyenítettek meg a bűneikért.

Ezt is szeretjük