Ezt teszi egy kutya a gazdája halála után: már 90 ezren megosztották a videót!
A történet egy reklám, de a legmeghatóbbak közül való.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Semmihez sem hasonlítható a kapcsolat, ami az ember és a háziállata között kialakulhat a törődő gondoskodás és az őszinte szeretet megléte esetén.

Az alábbi videó rávilágít, hogy ez a kapcsolat még a síron túl is elkísérhet. Készítsd a zsebkendőt, mert te is megkönnyezed majd!

A férfi és a kutya

Az Argentin Májtranszplantációs Alapítvány még 2015-ben készítette az alábbi reklámfilmet, de csak az elmúlt napokban vált népszerűvé a Facebookon. Az eredeti videót már több mint kilencmillióan látták, a közösségi oldalon pedig már a százezer felé közelít a megosztások száma.

A megható történettel mindenkit arra biztatnak, hogy jelentkezzen szervdonornak, mert így a halála után akár több életet is megmenthet. Bár a videó egy reklám, jó ügyet szolgál, és annyira megható, hogy még talán azoknak is könnyeket csal a szemébe, akiknek nincs háziállatuk.

Nézd meg a szívbemarkoló kisfilmet - nem áruljuk el, mi a vége. Ha úgy határozol, hogy szervdonor leszel, ide kattintva minden információt megtudhatsz, amire szükséged lehet ezzel kapcsolatban.

A félig vak férfi egyszemű kutyája

A gyerekek rögtön tudták, hogy ezt a csöppséget akarják hazavinni, hiszen felfedezték a hasonlóságot az állatka és az apjuk között.

Ezt is szeretjük