Hajnali kettőkor csengettek: leesett a pár álla, amikor ajtót nyitottak
Egy olyan családtag csengetett be, akiről azt hitték, benn van a házban.

kutya-par-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tanulmányok szerint egy felnőtt kutya 3-4 éves kisgyerek mentális képességeihez hasonló intelligenciával rendelkezik. Kognitív fejlettségüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy megtaníthatók többek között arra, hogy segítsenek a sérült embereknek, vagy életet mentsenek mentőkutyaként.

Egy georgai lakos, Robert Fox hajnali kettőkor arra ébredt, hogy valaki csenget a bejárati ajtónál. Ugyan ki az ördög keresné őt ilyen késő éjjel? - gondolta, úgyhogy magához vette a fegyverét, és lassan elindult az ajtó felé, feleségével a háta mögött. A nő mondta neki, hogy talán a kutya volt, de ez a feltételezés túlságosan abszurdnak tűnt.

Amikor kiértek, kiderült, hogy az asszonynak mégiscsak igaza volt : a labradorkeverék Chikát véletlenül kizárták a házból, és minden bizonnyal éjjel kettőre unta meg a kinti várakozást.

Got ding dong ditched at 2:18am. from r/funny

Amikor a pár visszanézte a biztonsági kamera felvételeit, látták, hogy kedvenc kutyájuk a mancsával megnyomta a kapucsengőt. Chika eddigre már órák óta kinn volt a hideg éjszakában, és végül rájött, hogyan tudja felébreszteni a gazdáit. Ahogy a felvételen is látszik, többször próbálkozott a csengő megnyomásával, amikor pedig végül sikerült, eloldalgott. Aztán visszatért, hogy újra próbálkozzon.

Chikát véletlenül zárták ki. A családnak három kutyája van, a labrador pedig Fox fiával szokott együtt aludni. Így a gazdi azt hitte, az eb biztosan a gyerekkel van, a kisfiú pedig abban a hitben feküdt be az ágyába, hogy szeretett alvótársa most a szüleinél tanyázik. Azt azonban senki nem vette észre, hogy még lefekvés előtt kiszökött a kis zsivány. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Chika most már biztonságban van, bár a gazdája szerint amúgy sem történhetett volna nagy baja, hogyha kinn marad, mivel van odakint is fekhelye, ráadásul egy elkerített kertvárosi övezetben laknak.

Ámulva nézi az internet a két kutya barátságát: ettől olyan cukik

Ha tudnának beszélni, akkor Lizzie és Ally, a két golden retriever bizonyára sokat mesélhetne a legjobb barátságról, hiszen kölyökkoruk óta elválaszthatatlanok. Már-már olyanok, akár az ikrek, és nem csak azért, mert mindent együtt csinálnak.

Fotók: Robert Fox

Ezt is szeretjük