Nem túl korai ez? Alig egy év után varratta magára szerelme képmását az énekes

Két sztár is furcsa tetoválást csináltatott a közelmúltban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárok körében nagy divat a tetoválás. Alig akad híresség, akinek nincs valamilyen minta varrva a testére, és kevesen vannak, akik megállnak egynél.

A napokban Kristen Stewart és Zayn Malik is új figurával lepte meg magát, és mindkettőjük szerzeményének története van.

A titokzatos tetoválás

Az Alkonyat-filmek Bellájának édesanyja, a forgatókönyvíró Jules Mann-Stewart testét rengeteg rajz borítja, és most lányát is bevezette ebbe a világba: Kristen is megkapta élete első tetoválását. A múlt hétvégén elmentek a nashville-i Pride & Glory tetoválószalonba néhány barát társaságában.

A 23 éves sztár nem akarta, hogy kitudódjon a dolog, ennek ellenére kiszivárgott néhány fotó az internetre. A lényeg sajnos nem látszik, mert a minta egészen aprócska, és a színésznő csuklóján található.

Egyelőre nem tudni, mit ábrázol a tetoválás, mert Kristen titokban tartja a dolgot, és vigyáz, hogy ne tudják lefotózni. Sőt, mint facebookos posztjából kiderült, még a tetoválóművészeket is megkérte rá, hogy kezeljék bizalmasan a dolgot.

Rémes tetoválás éktelenkedik az énekes nyakán: miért titkolja, hogy mit jelent?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Arckép a felkaron

Kristennel ellentétben Zayn Malik nem csinál titkot abból, hogy mit varratott magára a közelmúltban. Az énekes felkarján nem más látható, mint barátnőjének, Perrie Edwardsnek a rajzolt mása. A tetoválás nagy visszhangot váltott ki, és sokan felelőtlennek nevezték az énekest, amiért örök emléket vésetett magára jelenlegi szerelméről.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A One Direction énekese és barátnője még csak nagyjából egy éve vannak együtt, és a rajongók jórésze úgy gondolja, ez túl rövid idő egy kapcsolatban ahhoz, hogy valaki ilyen komoly lépésre szánja el magát, hiszen, ha szakítanak, meg fogja bánni, hogy az egész felkarját az exe képmása borítja. 

Ezt is szeretjük