8 kép, ami őszintén bemutatja, hogyan változott az élet a koronavírus miatt
Nem volt könnyű senkinek sem ez az év, ezek a rajzok pedig tökéletesen ábrázolják, milyen is volt az élet az elmúlt hónapokban.

koronavírus-rajzok-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavasszal kirobbant világjárvány teljesen megváltoztatta az addig jól megszokott, kényelmes életet. A fertőzésveszély miatt sokkal nagyobb odafigyelésre és szigorúbb előírások betartására van szükség, ami az emberek egy részét nemcsak testileg, hanem lelkileg is megviseli.

Bár ez egy váratlan és soha nem tapasztalt helyzet, a szakértők szerint érdemes arra készülni, hogy a bevezetett korlátozások és a megváltozott életritmus még sokáig a hétköznapok része lesz.

Őszinte rajzokon az élet átalakulása a járvány miatt

A San Franciscóban élő Irina Blok egy technológiai cégnél dolgozik, korábban pedig olyan vállalatoknak is dolgozott grafikusként, mint a Facebook, az Apple, a Yahoo és az Adobe. Legnagyobb eredményének mégis azt tartja, amikor felkérte a Google, hogy tervezze meg az Android logóját. Bár a nő mindennapjait ilyen projektek kötik le, szabadidejében szívesen rajzolja le a körülötte lévő világot - idén ez főleg a járványhelyzetre korlátozódott. Mókás és őszinte illusztrációi tökéletesen mutatják, milyenné váltak az átlagos hétköznapok a pandémia hatására.

Tiszta tér, tiszta lélegzet

Az Ambiance Provenacle fertőtlenítő és frissítő hatású keverék 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból készült. Összetevőinek, a kakukkfűnek, a levendulának és a rozmaringnak köszönhetően semlegesíti a teret, valamint baktérium- és vírusölő hatással bír, ami a téli időszakban kifejezetten hasznos, de az év más szakaszaiban is hatékony segítség lehet. Ajánlott mindenkinek, aki felfrissülésre vagy épp a levegő megtisztítására vágyik.

Tudj meg róla többet!

Promóció

(Képek forrása: creativeblok / Instagram)

Ezt is szeretjük