A 6 legfurcsább titulus a kormányban: tudod, kihez tartozik az eredetvédelem?
Ismert emberek furcsa nevű titulusokkal. Teszteld tudásod!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg olyan államtitkár, helyettes államtitkár, kormánybiztos dolgozik a kormányban, akikről az átlag hírfogyasztó egyáltalán nem, illetve csak alig hall. Bár a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott neve neked is ismerős lehet, titulusát feltehetőleg még maga a viselője sem tudná visszamondani álmából felkeltve. Tudtad, hogy élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkárunk is van? Ráadásul országosan ismert politikus. Vajon kit rejtenek az alábbi furcsa elnevezésű munkakörök?

A 6 legfurcsább titulus a kormányban: tudod, kihez tartozik az eredetvédelem?

6 kérdéses játék

1. Ki lehet a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott?

2. Melyikük a Fidesz rezsicsökkentést ellenőrző munkacsoportjának vezetője?

3. Ki az élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár?

4. Kicsoda a Paksi Atomerőmű teljesítményének fenntartásáért felelős kormánybiztos?

5. Melyikük az eredetvédelemért felelős helyettes államtitkár?

6. Ki az Oroszországi Föderációval fennálló gazdasági kapcsolatok elősegítéséért és egyéb kétoldalú kapcsolatok összehangolásáért felelős kormánybiztos?

/ találat Eredmény
/6 találat - összesen:
Ezt is szeretjük