Az orvosok is nagyon aggódtak a 22 hetesen született hármas ikrekért: így néznek ki kétévesen a Guinness-rekorder babák

Az ikrek együttes testsúlya mindössze 1,28 kilogramm volt, így ők lettek a világ legkisebb súlyú hármas ikrei is.

GettyImages-1314600498
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michaela White élete fenekestül felfordult egy ultrahangvizsgálat során, mert nemcsak azzal szembesült, hogy 19 hetes terhes, hanem azzal is, hogy hármas ikreket vár.

A Bristolban élő nőnek néhány héttel később újabb meglepetésben volt része, ugyanis mindössze 22 hetes terhesen megindult a szülése. 

Koraszülött hármas ikrek

Rubi-Rose, Payton-Jane és Porscha-Mae Hopkins 22 hetesen és 5 naposan születtek meg, így a világ legkorábban született hármas ikrei lettek. A vártnál 121 nappal korábban érkezett ikrek együttes testsúlya mindössze 1,28 kilogramm volt, így ők lettek a világ legkisebb súlyú hármas ikrei is, írja a Guinness-rekordok Könyve.

A Hopkins ikrek 2021 február 14-én születtek meg, így már több mint kétévesek. Ennek örömére egy aranyos videó készült róluk.

A testvérek úgynevezett dizygotikus ikrek, Payton-Jane és Porscha-Mae egypetéjű ikrek, míg Rubi-Rose-nak egyedi a genetikai felépítése. 

"A miénk a leggyorsabb terhességi történet, amit ismerek, hiszen csak néhány hét telt el aközött, hogy kiderült, hogy hármas ikreket várunk, és aközött, hogy világra jöttek. Őrületes volt" - fogalmazott a gyerekek édesapja, Jason Hopkins a Guinness-rekordok Könyvének.

Anyjuk születésük után eladta a sziámi ikerpárt - A csípőjüknél összenőtt Daisy és Violet sokat szenvedtek életük során

Daisy és Violet Hiltont hároméves koruktól kezdve mutogatta pénzért nevelőanyjuk, aki fogságban tartotta, és bántalmazta őket.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük