Te is kört látsz a képen? Sokat elárul, hogy te minek látod

Mit látsz ezen a képen? Személyiséged tükre, hogy körnek látod, vagy sem. Íme, az elemzés!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ben Ambridge Psy-Q című könyvében ír egy kísérletről, amelynek keretében a résztvevőknek szabályos és kissé szabálytalan, torzított alakzatokat mutattak. Az volt a feladatuk, hogy véleményt mondjanak, milyen formának neveznék azokat. Válaszaik alapján személyiségvonásaikról vontak le következtetéseket. Most te is elemezheted magad a könyvben írtak szerint.

Te minek neveznéd a képen láthatót?

A következő képen látható alakzatot körnek neveznéd, vagy sem?

Ha körnek látod

Amennyiben a képen látható alakzat szerinted kör alakú, akkor gondolkodásod szabad, nem ragaszkodsz a kőbe vésett szabályokhoz és régi elvekhez. Inkább liberális lehetsz, mint konzervatív.

Ha nem látod körnek

Amennyiben szerinted a képen látható alakzatot nem lehetne körnek nevezni, mivel torzult a vonala, fontosak lehetnek számodra a szabályok és a régi elvek. Inkább konzervatívan gondolkodhatsz, mint liberálisan.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük