Rekordot dönthetnek a költészet napján
Te is részt vehetsz benne
Ma van József Attila születésének 108. évfordulója, valamint a magyar költészet napja.

Dia

	A száz éve született Weöres Sándor életműve áll a zenével és tánccal tarkított XI. Debreceni Költészeti Fesztivál három napos, szerdától péntekig tartó programsorozatának középpontjában.	Kriszta kedvenc verse »

A száz éve született Weöres Sándor életműve áll a zenével és tánccal tarkított XI. Debreceni Költészeti Fesztivál három napos, szerdától péntekig tartó programsorozatának középpontjában.

Kriszta kedvenc verse »

Fotó: orszagalbum.hu, anikototh

Dia

	Egész napos rendezvénnyel ünnepli a költészet napját a budapesti Művészetek Palotája. Napközben interaktív gyerekelőadás, versjátszóház, verspont, este pedig ünnepi versest várja az érdeklődőket.	Eszti kedvenc verse »

Egész napos rendezvénnyel ünnepli a költészet napját a budapesti Művészetek Palotája. Napközben interaktív gyerekelőadás, versjátszóház, verspont, este pedig ünnepi versest várja az érdeklődőket.

Eszti kedvenc verse »

Fotó: orszagalbum.hu, Regina24

Dia

	Több százan szavalják egyszerre József Attila Születésnapomra című versét a költészet napja alkalmából a gödöllői főtéren reggel 9-től, míg a városi könyvtárban rendhagyó versmaratont és játékkal fűszerezett szecessziós kiállítást rendeznek 17 órától.	Adri kedvenc verse »

Több százan szavalják egyszerre József Attila Születésnapomra című versét a költészet napja alkalmából a gödöllői főtéren reggel 9-től, míg a városi könyvtárban rendhagyó versmaratont és játékkal fűszerezett szecessziós kiállítást rendeznek 17 órától.

Adri kedvenc verse »

Fotó: orszagalbum.hu, kallojazmin

Dia

	József Attila összes verse zongoramuzsika mellett hangzik el Pécsett, a Művészetek és Irodalom Házában, a délelőtt tíz órától éjfélig tartó versmaratonon.	Anita kedvenc verse »

József Attila összes verse zongoramuzsika mellett hangzik el Pécsett, a Művészetek és Irodalom Házában, a délelőtt tíz órától éjfélig tartó versmaratonon.

Anita kedvenc verse »

Fotó: orszagalbum.hu, nega81

Dia

	Nyíregyházán csütörtök délután egy órától rendezik meg a csúcsdöntést, azaz a legnagyobb létszámú versmondás magyarországi rekordkísérletét a megyeszékhely Bujtosi Szabadidő Csarnokában.	Ági kedvenc verse »

Nyíregyházán csütörtök délután egy órától rendezik meg a csúcsdöntést, azaz a legnagyobb létszámú versmondás magyarországi rekordkísérletét a megyeszékhely Bujtosi Szabadidő Csarnokában.

Ági kedvenc verse »

Fotó: orszagalbum.hu, hajna

Dia

	Versekre komponált kórusművek csendülnek fel 16:30 órai kezdettel Szolnokon, a Verseghy Ferenc Könyvtár művészeti szalonjában, ahol a város Bartók Béla Kamarakórusa mellett egyéni előadók is fellépnek.	Andi kedvenc verse »

Versekre komponált kórusművek csendülnek fel 16:30 órai kezdettel Szolnokon, a Verseghy Ferenc Könyvtár művészeti szalonjában, ahol a város Bartók Béla Kamarakórusa mellett egyéni előadók is fellépnek.

Andi kedvenc verse »

Fotó: orszagalbum.hu, can.pastilla

Dia


            	Utolsó körútjára indul a veszprémi Versbusz: a Városi Művelődési Központ országosan egyedülálló, egész napos, mobil kulturális programja hét év után búcsúzik a közönségtől.
            	Gyuri kedvenc verse »

Utolsó körútjára indul a veszprémi Versbusz: a Városi Művelődési Központ országosan egyedülálló, egész napos, mobil kulturális programja hét év után búcsúzik a közönségtől.

Gyuri kedvenc verse »

Fotó: orszagalbum.hu, Mea
Ezt is szeretjük
Fotó: