Két fideszes képviselőt is kiraboltak a héten
Vajon véletlen egybeesésről van szó?
Eljárást indítottak mindkét bűncselekmény ügyében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismét kiraboltak egy fideszes országgyűlési képviselőt Borsod megyében

Csütörtökön délelőtt Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Alsózsolca fideszes alpolgármesterének házába mentek be besurranó tolvajok, akik a képviselő két táskáját vitték el, miközben férjével otthon tartózkodtak - írta a hvg.hu.

A képviselő a portál kérdésre megerősítette a hírt. Elárulta, a város közepén, a polgármesteri hivatal szomszédságában laknak, ezért többnyire a kaput sem szokták bezárni. Ezt használta ki a bűnöző, aki két táskát vitt el a házból úgy, hogy a család semmit nem vett észre.

A táskák azóta előkerültek, de csak üresen. A képviselő elmondása szerint néhány ezer forint, iratok és néhány személyes tárgy volt bennük. A rendőrök azóta találtak gyanúsítottat, Csöbör Katalin úgy tudja, hogy egy helybeli gyerek volt a tettes.

A blikk.hu szerdán írt arról, hogy a napokban betörtek Tállai András belügyi államtitkár mezőkövesdi otthonába, a tettes 200-300 ezer forint értékű zsákmánnyal távozott. A napilap internetes oldalára szerdán felkerült információk szerint a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára és családja aludt, amikor a nyitott ablakon bemászott a tettes. Mint írták, az elkövető minden magával vitt, még egy virágvázát is ellopott.

A belügyi tárca a Blikknek megerősítette a Mezőkövesden történteket, a tettes egy nyitott földszinti ablakon mászott be, amely vélhetően a forróság miatt volt nyitva. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya lopás vétsége miatt indított eljárást.
Ezt is szeretjük