Változás a kijárási tilalom ügyében: fontos bejelentést tett a kormány

Nem lesz érvényben a kijárási tilalom szenteste.

szenteste
beauty and style
Top olvasott cikkek

- Szentestére felfüggesztjük a kijárási tilalmat. A családi összejövetelek tízfős korlátjába nem számítanak bele a gyermekek - közölték a Magyarország Kormánya Facebook-oldalon hétfő délelőtt.

Ez azt jelenti, hogy december 24-én szünetel majd a korlátozás, mely szerint este 8 és reggel 5 óra között tilos elhagyni a lakóhelyet. A változás csak egyetlen estére szól, vagyis december 25-én este 8 órától már ismét érvényben lesz a kijárási tilalom, így az ünnepek többi részében továbbra is haza kell érni legkésőbb este 8-ra.

Szentestére felfüggesztjük a kijárási tilalmat. A családi összejövetelek tíz fős korlátjába nem számítanak bele a gyermekek.

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2020. december 21., hétfő

A szilveszterrel kapcsolatban Orbán Viktor korábban így nyilatkozott: - Biztosan mondhatom, hogy nem lesz kivétel december 31-én, a szilveszteri bulikat és utcabálokat idén nem lehet megtartani. Azt gondolom, hogy egy jó utcabálért vagy buliért nem érdemes kockára tenni mindazt, amiért hónapokon keresztül együtt dolgoztunk - fogalmazott a kormányfő.

Kiemelt kép: Getty Images

Így látták a világ fotósai 2020-at

Szerencsére pozitív pillanatokból sem volt hiány idén, és ezek közé tartozik az a tény, hogy sokan a bezártságnak köszönhetően kezdték el kibontakoztatni és megmutatni a világnak kreatív oldalukat. Vannak, akik ehhez a fotózást választották, és őszinte képeken mutatták be, milyen volt a 2020-as év.

Ezt is szeretjük