Ki voltál előző életedben? Most kiszámolhatod

Ismerd meg a számmisztika segítségével, hogy milyen ember is voltál valójában előző életeid során. A számok nem hazudnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Előző életeid hatással vannak a jelenedre is, magatartásod, legfőbb tulajdonságaid a múltban elkövetett sikereidből és hibáidból köszönnek vissza.

A számmisztika segítségével rálátást kaphatsz arra, hogy mi az, amit előző életeid során esetleg elrontottál, és emiatt karmikus súlyként nehezedik a jelenben is a vállaidra.

Így számold ki!

Ennél a számmisztikai módszernél a nevedből hiányzó számok segítségével kell kalkulálnod. Ha például Kovács Ágnesnek hívnak, akkor a következőképpen számolj:

K O V Á C S Á G N E S
2+7+6+1+3+3+1+3+5+5+3

Ebből a kombinációból hiányzik a 4-es, a 8-as és a 9-es, tehát ha ezeket összeadod, akkor 4+8+9=21. A kapott számot le kell egészen 1-ig redukálni, így a végeredmény a 3-as alapszám Kovács Ágnes esetében.

A B C D E F G
1 2 3 4 5 8 3
H I J K L M N
5 1 1 2 3 4 5
O Ö P Q R S T
7 O+E 8 1 2 3 4
U Ü V W X Y Z
6 U+E 6 6 6 1 7

 

1-es alapszám

Előző életeidben jellemző motívum lehetett a dominancia és a kontroll. Az egyéniség túlhangsúlyozása a mások iránti törődés hiányából eredt. Nehezen tudtál másokban bízni, illetve együttműködni velük a feladatok közös megoldásában. Nem tudtál megbízni önmagadban. Azt vártad, hogy mások döntsenek helyetted, és nem voltál képes szembenézni a döntéshelyzetekkel vagy élni a felkínált lehetőségekkel. Túlzottan konzervatív lehettél, valamint féltél a kockázatvállalástól.

2-es alapszám

A 2-es alapszám az előző életeidből hozott kritikai hajlamra, bántó nyelvre és türelmetlenségre utal. Nem voltál képes harmonikusan együttműködni másokkal, viselkedésed megosztó és elszigetelt volt. A részleteknek tanúsított figyelem és türelem hiánya szintén problémát jelentett. Hajlamos voltál elkerülni a részleteket, hozzáállásod gondtalan és tétlen lehetett. Nem törődtél azzal, amit ígértél, és nem érdekeltek a többiek. Amikor másoknak akartál megfelelni, elveszítetted az egyéniséged, a véleményed és a hited is.

3-as alapszám

Az előző életekből hozott felületességre, a tehetség elherdálására és a gondtalanságra való hajlammal van dolgod. Kreativitásodat elárultad a sikerért, a szerencséért vagy a kényelmes életért cserébe. Teremtő energiáidat valószínűleg önmagad kényeztetésébe és az élvezetek keresésébe ölted. Hajlamos lehettél a túlzásokra, a féltékenységre és a mások tehetségével szembeni kritikára. Érzéseidet és gondolataidat azonban nehezen tudtad kifejezni mások felé. Saját képességeidben alig hittél, nem tartottad sokra magad.

Szerelem és számmisztika

A számmisztika nemcsak az előző életedről, hanem a jelenlegi helyzetedről is sokat mesél. Ha szeretnéd tudni, hogy mi vár rád a szerelemben, nézd meg videónkat!

4-es alapszám

Olyan keményen dolgoztál előző életeidben, hogy közben a jövőképed és a látásmódod beszűkült. Hajthatatlanná, arrogánssá, dogmatikussá váltál, nem voltál hajlandó új elképzeléseket kipróbálni vagy a dolgok végzésének megszokott módján változtatni. Merev meggyőződéseid miatt nem tudtál megérteni másokat, szigorú és erőszakoskodó voltál embertársaiddal. Határozott ellenszenvvel viseltettél a kemény munkával és a módszerességet igénylő dolgokkal szemben.

5-ös alapszám

A felelőtlen és nemtörődöm viselkedés az előző életek mintája. Személyes kapcsolataidban nehezen tudtad felvállalni a felelősséget. Azt is jelzi a minta, hogy nehezen tudtál egy helyben vagy egy munka mellett megmaradni. Az is lehet, hogy túlzásba vitted a szerencsejátékokat, az ivást és a kábítószer-élvezetet. Emberi kapcsolataidban rosszul érezted magad, kevés türelmet és megértést tanúsítottál mások iránt. A szexualitással kapcsolatos félelmeid és hárításaid problémássá tették életednek ezt a területét.

6-os alapszám

Nehezen lehetett veled együtt élni és a felelősséget megosztani. Hajlamos voltál a többi ember ügyeit magadénak tekinteni. Beleavatkoztál az életükbe, és személyes értékeid szerint manipuláltad mások érzelmeit. Társként vagy szülőként bogaras és veszekedős voltál. Nem tanultad meg a kapcsolatokon belüli kölcsönös bizalom és felelősség fontosságát. Szeretteidnek nem adtál elég törődést és támogatást. Sok dologgal foglalkozhattál, de csak ritkán voltál eléggé kitartó ahhoz, hogy végig is vidd őket.

7-es alapszám

Előző életeidben túl nagy hangsúlyt fektettél az intellektuális erőfeszítésekre és az akadémikus tudásra. Tudományos érdeklődésed révén szakértővé váltál egy területen, és elismert tudósként élvezted a helyzeteddel járó csodálatot és presztízst. Ezért szűk látókörű és beképzelt lettél, gúnyos lenézéssel kezeltél mindenkit, aki ellentmondott neked, illetve akiről úgy gondoltad, hogy intelligenciája meg sem közelíti a tiédet. Sekélyesen gondolkodtál és felületesen éltél.

Még több számolás
Ha még többet szeretnél tudni arról, hogy miben várható változás a szerelmi életed kapcsán, akkor próbáld számmisztikai szolgáltatásunkat!

8-as alapszám

A 8-as alapszám azt jelzi, hogy a hatalommal és a gazdagsággal visszaéltél előző életeid során. Az erő és a megfélemlítés eszközével irányítottál és manipuláltál másokat. Gazdagságod eltékozolhattad, illetve a mások feletti dominanciára használhattad. Lehengerlő büszkeség és erőteljes személyes ambíciók jellemeztek. Nem ismertél el más utat, csak a magadét, és szigorúan elejét vetted minden elhajlásnak. Saját magadon kívül senki másért nem akartad vállalni a felelősséget.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

9-es alapszám

Gyakorlatiatlan idealista és álmodozó voltál, folyton röpködtél csak saját misztikus világodban anélkül, hogy bármiféle kézzelfogható dolgot megteremtettél volna. A különcködés fontosabb volt, mint a jó ízlés, és nagylelkűséged már a veszélyes könnyelműség határát súrolta. Kapcsolataidban túlzott szentimentalizmusod és romantikus beállítottságod miatt könnyen kihasználtak. Mivel saját szenvedéseid és veszteségeid túlságosan is lefoglaltak, hiányzott belőled a mások szenvedése iránti együttérzés.

Cikkünk Lynn Buess Örök számmisztika című könyve alapján készült, amely a Mandala-Veda Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük