Ijesztő vagy lenyűgöző? Képeken a macska, akinek két arca van

Venus, a macska nem olyan, mint az átlagos cicák. Nézd meg, miben tér el a többiektől!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy szempillantás alatt az internet sztárjává vált Venus, a macska, aki igazán különleges adottságokkal született, ugyanis mintha két különböző arca lenne. A cica fejének egyik fele fekete, zöld szemmel, a másik vörös, kék szemmel.

Az állat egy úgynevezett kiméra macska, amely azt jelenti, hogy a génállományában több génkészlet keveredik egymással, és ez eredményezi, hogy a cica arcának két fele teljesen különbözik egymástól.

Venus díjnyertes macska, aki valóságos celebként szerepel az interneten, saját weboldala mellett profiljai vannak a közösségi oldalakon. Még több képet találhatsz róla, ha ide kattintasz, és megnézed a Facebook-oldalát.

Még több furcsa állat

A Photoshop segítségével akár új állatfajokat is létrehozhatsz - természetesen csak a virtuális világban. Erre mutatunk néhány példát, megdöbbentő, de vicces fotókon!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük