Alig hitte el, hogy el tudta kapni ezt a pillanatot - Meghitt helyzetben örökítette meg a macskáit
Aranyos videó két cica szeretetéről.

GettyImages-559292053
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem teljesen megalapozott a sztereotípia, hogy a macskák nem társas lények. Ha túl sokáig vannak magukra hagyva, akkor unatkozni fognak, és magányosnak érezhetik magukat, ami rossz viselkedéshez is vezethet.

Épp ezért érdemes a macskának a megfelelő ingereket biztosítani, hogy meglegyen a maga szórakozása, főképp, ha a gazdi házon kívül dolgozik, vagy nagyon elfoglalt. Ha a körülmények adottak, akár egy másik cica is biztosíthatja számukra a folyamatos társaságot, ez egy megbízható szórakozásforrás. Amíg a gazdi a tennivalóit végzi, ők játszanak, ölelkeznek, szundikálnak egész nap.

Videón, ahogy két cica összebújik

Két összeszokott, egy háztartásban élő cica képes nagyon megszeretni egymást. Ez az alábbi videóban is jól látható. Gazdájuk ölében vannak a kisállatok, és az egyik egyszer csak a másikhoz bújik, igazán bensőségesen. A gazdi úgy kommentálta a videót: "Nem hiszem el, hogy elkaptam ezt a pillanatot". A videóban a kép minősége is igazán szép, és valóban nagyon közelről láthatjuk ezt a jelenetet. 

@daisyandkenji Can you hear the purring? 🥹 #kittentok #viralcatvideos #fyp #cutenessoverloaded🥰🥰🥰 #britishshorthair #viralcatsoftiktok #catloverss ♬ original sound - </3

A két macska tartásának további előnye, hogy az állatok tanulnak egymástól. Általában, amikor az egyik macska elsajátítja a helyes viselkedést, a másik nagy valószínűséggel követni fogja - sokkal gyorsabban, mintha egyedül kellene tanulnia. 

Ha két összeszokott cica lakik egy háztartásban, rendszerint tisztogatják is egymást. Ez segít levezetni felesleges energiáikat, amiknek így már nem a bútorok látják kárát.

Együtt utazza körbe a világot a macska és a kutya

Henry és Baloo csodálatos kalandokat éltek át együtt, miközben szembementek minden sztereotípiával.

Borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük