Képek! A 2010-es Fishing on Orfű felejthetetlen pillanatai
Idén mi vár rád?
Június 23-án indul a 2011-es Fishing on Orfű. Hozd magad hangulatba egy kis nosztalgiával!

Dia

	30Y	A sikeres pécsi zenekar a tavalyi Fishing on Orfűn ünnepelte 10 éves fennállását, idén azonban sajnos nem lépnek színpadra.

30Y

A sikeres pécsi zenekar a tavalyi Fishing on Orfűn ünnepelte 10 éves fennállását, idén azonban sajnos nem lépnek színpadra.

Fotó: Borbás Mátyás

Dia

	Lovasi András	Míg Lovasi András, a fesztivál szülőatyja tavaly a Kispál és a Borz zenekarral lépett fel, idén már csak a Kiscsillag színeiben láthatod: szombat este a nagyszínpadon.

Lovasi András

Míg Lovasi András, a fesztivál szülőatyja tavaly a Kispál és a Borz zenekarral lépett fel, idén már csak a Kiscsillag színeiben láthatod: szombat este a nagyszínpadon.

Fotó: Borbás Mátyás

Dia

	Quimby	A Quimby zenekar - csak úgy, mint az elmúlt években - 2011 sem fog csalódást okozni a rajongóknak. Kiss Tibiéket idén a nagyszínpadon láthatod  péntek este.

Quimby

A Quimby zenekar - csak úgy, mint az elmúlt években - 2011 sem fog csalódást okozni a rajongóknak. Kiss Tibiéket idén a nagyszínpadon láthatod  péntek este.

Fotó: Borbás Mátyás

Dia

	Pál Utcai Fiúk	Lecsóék a Fishing on Orfű visszatérő tagjai. A PUF-ot 2011-ben pénteken késő este hallhatod a Pesti Est Café színpadán.

Pál Utcai Fiúk

Lecsóék a Fishing on Orfű visszatérő tagjai. A PUF-ot 2011-ben pénteken késő este hallhatod a Pesti Est Café színpadán.

Fotó: Borbás Mátyás

Dia

	Péterfy Bori	Bár a Péterfy Bori & Love Band 2010-ben zajos sikert aratott Orfűn, az énekesnő idén nem lép fel, hiszen hamarosan megszületik első gyermeke.

Péterfy Bori

Bár a Péterfy Bori & Love Band 2010-ben zajos sikert aratott Orfűn, az énekesnő idén nem lép fel, hiszen hamarosan megszületik első gyermeke.

Fotó: Borbás Mátyás

Dia

	Harcsa Veronika Quartet	A lágy hangú jazz énekesnő a tavalyi sikert követően idén is színpadra áll zenekarával. Harcsa Veronikát június 23-án hallhatod.

Harcsa Veronika Quartet

A lágy hangú jazz énekesnő a tavalyi sikert követően idén is színpadra áll zenekarával. Harcsa Veronikát június 23-án hallhatod.

Fotó: Borbás Mátyás

Dia

	Tóátugrás	Rátgéber László kosárlabdaedző és követői - hasonlóan az előző évekhez - tavaly is megpróbálták átugrani az orfűi tavat. A tóátugrásra természetesen 2011-ben is sor kerül a fesztivál első napján.

Tóátugrás

Rátgéber László kosárlabdaedző és követői - hasonlóan az előző évekhez - tavaly is megpróbálták átugrani az orfűi tavat. A tóátugrásra természetesen 2011-ben is sor kerül a fesztivál első napján.

Fotó: Borbás Mátyás
Ezt is szeretjük
Fotó: