3 szembetűnő jel, hogy karmikus kapcsolatban élsz a pároddal! Ne lépj túl rajta

Lehet, hogy dolgotok van egymás mellett a kapcsolatban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A karma törvénye szerint minden cselekedetnek következménye van. Ami előző életben történt, az összes megtett, elmulasztott, elhibázott vagy éppen jó szándékú lépésed a mostani életedet befolyásolja. Eszerint az, ami a jelenben történik, visszavezethető a korábbi inkarnáció eseményeihez.

Nemcsak tettekkel és eseményekkel, de emberi kapcsolatokkal is összefüggésbe hozható a karma törvénye. Azokkal az emberekkel, akikkel a jelen életben összehozza az embert a sors, lehetséges, hogy korábbi inkarnációjukban is ismerték egymást, és amiatt kellett ismét találkozniuk egy új életben, hogy pótoljanak, megtanuljanak, véghezvigyenek vagy jóvátegyenek valamit, amit korábbi életükben tettek, vagy éppen nem tettek meg.

A párkapcsolat és a karma

Mint emberi kapcsolatra, a párkapcsolatra is igaz lehet a fenti, azaz karmikus eredetű ismeretség, a közös feladat, amelyet férfinak és nőnek együtt kell véghezvinnie. Kis megfigyelés szükséges hozzá csupán, és felismerheted, hogy a te párkapcsolatodban is jelen van ez a karmikus szál. Ismertétek egymást előző életetekben, és a jelenlegiben azért találkoztatok, mert közös küldetésetek van: meg kell tanulnotok valamit együtt vagy egymástól, vagy éppen meg kell tennetek valamit közösen.

A következőkben három olyan szembetűnő jelről olvashatsz, amelyet negatívumként értékelhettél ez idáig, ám valójában éppen karmikus küldetésetek jele, illetve véghezvitelének kulcsa lehet.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Gyakori viták

Ha párkapcsolatotokban gyakoriak a viták, akkor könnyen lehet, hogy kapcsolatotok karmikus a pároddal. Ez ugyanis arra utalhat, hogy korábbi életetekben rosszul kezeltétek a konfliktusokat, így a karma most meg akar tanítani benneteket arra, hogyan csinálhatjátok jól, ezért újra és újra olyan helyzetbe hoz benneteket, ami által jobbá és jobbá válhattok a problémamegoldásban.

Szexuális problémák

Amennyiben kapcsolatotokban bármilyen természetű szexuális probléma van, az is utalhat arra, hogy karmikus kapcsolatban vagytok a pároddal. Korábbi inkarnációtokban valószínűleg tabutéma volt nálatok a szexualitás, ezért ebben az életetekben jobban meg kell nyílnotok egymás felé, mélyítenetek kell az intimitást a kapcsolatotokban.

Másik lehetséges ok lehet karmikus vonatkozásban, hogy korábbi életetekben nem értékeltétek a testi szerelmet igazán, így most meg kell dolgoznotok azért, hogy a kellemes élményekben részesülhessetek.

Megcsalás

Amennyiben a párkapcsolatotokban az egyik fél részéről megcsalásra került sor, az is utalhat arra, hogy közös karmikus feladatotok van. Jele lehet annak, hogy korábbi inkarnációtokban éppen fordítva történt meg a dolog, így a jelenben hűtlenség áldozatává válva az akkori félrelépő megérezheti, milyen fájdalmat okozott partnerének korábbi életében.

Az is előfordulhat, hogy ha a jelen kapcsolatban hűtlenségre került sor, a karma a megbocsátást szeretné nektek megtanítani, ami a korábbi inkarnációtokban esetleg hiányosságotok lehetett. Természetesen az, hogy megbocsátotok egymásnak, még nem jelent biztos folytatást, illetve felejtést. Ez a ti döntésetek. A karma  mégis célt érhet, hiszen csupán a megbocsátásra való képesség az, amit meg akar nektek tanítani a jelen életben.

Nem biztos, hogy sikerül

A fent sorolt kapcsolati problémák ugyan értelmezhetőek jelként, hogy pároddal karmikus kapcsolatban vagytok, és közös küldetésetek van, ám a karmikus feladatotok nem feltétlenül teljesül be. Nem törvényszerű, hogy - példáinknál maradva - jobb konfliktusmegoldóvá vagy éppen megbocsátóvá váltok. A leckét már azzal megkaptátok, hogy az élet ilyen helyzet elé állított benneteket.

Csak addig maradjatok együtt, amíg láttok esélyt arra, hogy a ti adott helyzetetekben van értelme küzdeni, és várható a javulás. A karma szándéka a tanítás, és nem az, hogy boldogtalanságra ítéljen. Ha most nem sikerült, talán máshogyan, majd egy következő életben fog.

Ezt is szeretjük