A 4 legviccesebb magyar kampányvideó, amit valaha láttunk
Gyógyír rosszkedvre
Kreativitásban nem ismernek határt ezek a jelöltek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor megjelent Falus Ferenc videója, még nem gondoltuk volna, hogy nem az lesz a legfurcsább mozgóképes kampányanyag az önkormányzati választást felvezető kampányban. Azóta több egészen érdekes alkotás is napvilágot látott. Egyik sem múlja felül azonban Schmuck Andor négy évvel ezelőtti szerzeményét.

Schmuck Andor

Ismerkedj meg te is a jelöltek kreatívnak szánt kampányvideóival, és nézd meg a ráadást is!

Kothencz János

Kothencz János a Fidesz jelöltjeként Botka László jelenlegi polgármester kihívója Szegeden. A kampányvideó képminősége hagy némi kívánni valót maga, ráadásul azt sem tudjuk, kiknek szánták az öt percnél is hosszabb anyagot, hiszen ennél jóval rövidebb kampányfilmeket sem néz végig a többség. A polgármesterjelölt életét narrátor meséli el, miközben izgalmasabbnál izgalmasabb vágóképeket láthatunk magáról Kothencz Jánosról.

Ottó Krisztián Ottó

Ottó Krisztián Ottó talán a valaha volt legkreatívabb kampányfilmet forgatta le. A Siklós vezetéséért induló független jelölt egy rejtett kamerásnak beállított videóban morcos és a kenőpénzektől sem visszariadó helyi vállalkozókat tesz helyre, miközben ismerteti programját a tisztelt választókkal.

Balaicz Zoltán

Balaicz Zoltán, a Fidesz zalaegerszegi polgármesterjelöltje egy egész zenekart leigazolt kampányához. Ehhez méltóan saját dallal is jelentkezett Balaicz, aki zenés klipjében a városról és magáról mutat néhány képet.

Schmuck Andor

A fenti összeállításból úgy tűnhet, mindenki Schmuck Andortól kapott ihletet. Talán néhányan még emlékeznek Schmuck 2010-es szerzeményére. Akkor Schmuck is indult a főpolgármesteri székért. A dalt idén is felmelegítheti, hiszen a szociáldemokraták Schmuckot az V. kerület vezetéséért indítják. Ha nem emlékeznél a videóra, most megnézheted.

Fotó: facebook.com/schmuck.andor.

Ezt is szeretjük