Börtönbe megy? Átkutatták a rendőrök Justin Bieber házát
Tényleg drogot találtak?
Nem túl hízelgő pletykák röppentek fel Justin Bieberrel kapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TMZ forrásai szerint eredetileg a biztonsági kamera felvételeit akarták megnézni, de rengeteg kábítószerre és drogozáshoz használatos eszközre bukkantak a rendőrök Justin Bieber calabasasi otthonában a múlt héten.

Állítólag a rendőrök házkutatási parancsa nem terjedt ki arra, hogy bármit lefoglaljanak. Most azonban megszólaltak az érintettek is: a Los Angeles-i rendőrség szóvivője minden ezzel kapcsolatos pletykát tagad.

Fű és vízipipa?

A Justin Bieber szomszédságában álló házat tojással dobálták meg, ezért a rendőrök kopogtattak a calabasasi luxusingatlan ajtaján, hogy megnézzék az énekes biztonsági kamerája által készített felvételeket - ám az újságok szerint valami egészen mást találtak, mint amire számítottak.

Egy, a nyomozáshoz közel álló forrás állítólag azt mondta a TMZ-nek: Bieber háza tele volt drogokkal, többek közt két-három süteménytárolónyi marihuánával és három vízipipával, és még egy kábítószerezésre fenntartott külön szobáról is felröppentek a hírek. Az énekes ügynöke nem hajlandó nyilatkozni az ügyben.

A jelentések szerint Justin keze benne van a tojásdobálásban, amivel több mint 20 ezer dolláros kárt okozott, de a Los Angeles-i rendőrség tegnap kiadott közleményében benne foglaltatik, hogy a töménytelen mennyiségű drogról szóló pletykákból semmi nem igaz, és arról sincs szó, hogy az énekes börtönbe menne.

Később

A razzia után néhány nappal Justin Bieber láthatóan maga mögött hagyta és teljesen kizárta fejéből az incidenst: snowboardos kiruccanásra ment a barátaival, és az arról készült fotókat az Instagramra is feltöltötte. Az eset utáni reggel azonban a rendőrség kábítószer-birtoklás miatt letartóztatta Lil Zát, aki nemrégiben még az énekes egyik barátja volt.

A TMZ forrásai szerint Justin már nemcsak a marihuána aktív használója, sok amerikai fiatalhoz hasonlóan újabban ő is rákapott a köhögéscsillapítóra: egy Sizzurp nevű, kodeinalapú szert alkalmaz. Hogy ez az állítás igaz-e, arról egyelőre nincs hivatalos információ, de az biztos, hogy az énekes már többször kapcsolatba került a kábítószerekkel.

Ezt is szeretjük