Hernádi Judit titkos viszonya évtizedek óta tart!
Pikáns szerelmi történet a színpadon
A Jövőre, veled, ugyanitt 2-t a Madách Színház színpadán láthatod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Madách Színház a Jövőre, veled, ugyanitt című darabján felbuzdulva műsorára tűzte Bernard Slade művének folytatását. Ha az első rész tetszett, ezt sem szabad kihagynod: Hernádi Judit és Gálvölgyi János párosa felejthetetlen.

A két szereplő: Hernádi Judit és Gálvölgyi János

Jövőre, veled, ugyanitt 2.

Doris egy vallási közösséghez, míg George egy üzleti partneréhez érkezik. Találkozásuk másnapján arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát. Mindkettejükkel először fordult ez elő, ám ettől a pillanattól fogva nem utoljára.

Évtizedeken át tartó különös szerelmi kapcsolat kezdődik kettejük között, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt. Aztután mindketten mennek a dolgukra. De vajon meddig mehet ez így?

Szereplők

  • Hernádi Judit - Doris
  • Gálvölgyi János - George

Az első rész sikere

A darab első részét elsöprő sikerrel játszották évekig, több mint ötszázszor. Túl azon, hogy egy nagyszerű darab kiváló előadása született meg, a titok még másban is rejlett: vannak párteremtő művek, amelyek művészei sok évadra meghatározzák egy-egy előadás életét.

Sztankay István és Schütz Ila ilyen volt. A közönség szerette őket együtt látni és ezért maradt a darab évekig zsúfolt házakkal műsoron.

Az ő fényük, érzelmességük, humoruk beragyogta és felejthetetlenné tette az előadást, amelyet Szirtes Tamás rendezett. A Madách Színház igazgatója ezúttal is kezébe vette a rendezői teendők irányítását.

Jövőre, veled, ugyanitt 2.
Helyszín: Madách Színház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 29-33.
Időpont: 2011. december 21-22. 19:00
Jegy: Jegyedet itt válthatod meg!
Ezt is szeretjük