Lassan tér vissza a forró nyár az eső után: szeles, napsütéses napok jönnek
Éjszaka még hűvös, nappal egyre melegebb lesz.

napraforgo-no
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn a Dunántúlon már több órára kisüt a nap, a Tiszántúlon napközben szakadozik, csökken a felhőzet. Kezdetben keleten még többfelé valószínű eső, zápor, majd csökken a csapadék esélye. Az északi, északnyugati szelet erős, a Dunántúlon viharos széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9°C és 16°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18°C és 25°C között alakul, a Tiszántúlon lesz a hűvösebb.

Kedden gomolyfelhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, helyenként záporesővel. Az északnyugati szelet erős lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8°C és 15°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21°C és 26°C között alakul.

Szerdán a sok napsütés mellett gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, legfeljebb helyenként lehet zápor. Az északnyugati, nyugati szelet erős lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8°C és 15°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22°C és 27°C között alakul.

Csütörtökön kevés lesz a felhő, csupán az ország északkeleti harmadán lehet több a gomoly. Csapadék nem valószínű. Északkeleten néhol még megerősödik az északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9°C és 16°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25°C és 29°C között alakul.

Ezt is szeretjük