Nehézkesen tér vissza a tavasz - Csak lassan melegszik az idő
Záporok és hideg éjszakák, de egyre kellemesebb nappalok jönnek.

Hétfőn változóan felhős lesz az ég, néhol záporeső kialakulhat. A délnyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3°C és +4°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13°C és 18°C között valószínű.

Kedden napos és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, elszórtan alakulhat ki záporeső. A délnyugati szél erős, több helyen viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 °C  és 9 °C , a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 °C  és 22 °C  között valószínű.

Szerdán északon és nyugaton gyakran lesz erősen felhős az ég, délkeleten valószínű kevesebb felhő. Elsősorban északon, északnyugaton alakulhat ki záporeső, egy-egy zivatar. A délnyugati szelet nagy területen erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6°C és 11°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 17°C és 22°C között valószínű, de északnyugaton 14°C, 15°C is lehet.

Csütörtökön gyakran lesz erősen felhős az ég, több helyen valószínű eső, zápor. A Dunántúlon az északnyugati, a Tiszántúlon a délnyugati szél erősödik meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4°C és 10°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13°C és 18°C között valószínű.

Blog.hu ajánló