Egyre melegebb lesz az idő: gyönyörű napsütés lesz a héten
Csapadék nem, és felhős idő is csak helyenként fordulhat elő. Időjárás-előrejelzés!

nagykep?cikkid=171264&kep=rugyezo-fa-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn túlnyomóan napos idő várható, csak kevés gomolyfelhő lehet az égen. Csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szél megélénkül, a Dráva mentén erős széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2°C és +2°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13°C körül valószínű.

Kedden szintén túlnyomóan napos idő várható, kevés gomolyfelhővel az égen. Csapadékra ekkor sem kell számítani. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2°C és +2°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17°C körül alakul.

Szerdán is túlnyomóan napos, csapadékmentes idő várható, napközben időnként megélénkülő, változó irányú széllel. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően 1°C és 6°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18°C és 21°C között valószínű.

Csütörtökön napos idő várható gomolyfelhőkkel, csapadék nélkül. Az ország legnagyobb részén gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2°C és 8°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18°C és 21°C között valószínű.

Ezt is szeretjük