Gyenge zuhékkal indulhat a hét, de hamar visszatér az országba a tavaszi napsütés
A kellemes 15°C-os hőmérsékletről egy nap sem kell lemondani.

nagykep?cikkid=170611&kep=gomba-napfeny-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfő éjszaka a középső, reggel a keleti területeken lehet gyengén felhős az ég, napközben viszont mindenütt erősen felhős idő valószínű, rövid napos időszakokkal. Nagyobb mennyiségű csapadékra reggel északkeleten, délután már inkább délen számíthatunk, másutt csak kisebb eső fordulhat elő. A délnyugati, majd az északnyugatira forduló szél helyenként megerősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2°C és 7°C között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 7°C és 14°C között valószínű.

Kedden éjszaka csökken, majd napközben ismét megnövekszik a felhőzet. Nagyobb bizonytalanság mellett északon akár hosszabb napos időszakok is lehetnek. Reggelig még keleten fordulhat elő eső, napközben viszont csapadéknak már kicsi az esélye. Az északkeleti, északi szél a Dunántúlon megerősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2°C és +5°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8°C és 14°C között várható.

Szerdán országszerte csökken a felhőzet, északnyugaton hosszabb, másutt rövidebb napos időszakok valószínűek. Nagyobb bizonytalanság mellett a déli, délkeleti területeken előfordulhat kisebb eső. Az északi, északkeleti szél nagy területen erős, a Nyugat-Dunántúlon esetleg viharos is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2°C és +5°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7°C és 15°C között várható.

Csütörtökön fokozatosan egyre vastagabb felhők érkeznek, több napsütésre inkább a nap első felében számíthatunk. Gyenge eső északon, északnyugaton alakulhat ki. A nyugatias szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3°C és +5°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8°C és 14°C között várható.

Ezt is szeretjük