7 fotó, ami szebbé teszi a napodat: ők a legjobb pasik 30 alatt!
Nézd meg fotókon, kik a sztárvilág jelenlegi legdögösebb pasijai!

Dia

 	Liam Payne 	A One Direction szépfiúja, Liam Payne 1993. augusztus 29-én született. Zenekari társaival, Harry-vel, Zayn-nel, Niall-lel és Louis-zal a 2010-es brit X-Faktor harmadik helyéig jutottak, és azóta töretlen a népszerűségük. Liam az a tag a bandában, akiért a legtöbb lány odavan.

Liam Payne

A One Direction szépfiúja, Liam Payne 1993. augusztus 29-én született. Zenekari társaival, Harry-vel, Zayn-nel, Niall-lel és Louis-zal a 2010-es brit X-Faktor harmadik helyéig jutottak, és azóta töretlen a népszerűségük. Liam az a tag a bandában, akiért a legtöbb lány odavan.

Dia

 	Patrick Schwarzenegger 	Arnold Schwarzenegger nagyobbik fia, Patrick 1993. szeptember 18-án született, és mára jóképű fiúvá cseperedett. Ki is használja adottságait: a színészet mellett modellkedik is. 15 évesen céget alapított, és szerepelt a Nagyfiúk című film második részében. Mostanában leginkább Miley Cyrusszal szövődött szerelme kapcsán hallani róla. 	Kapcsolódó cikk: 	Nagy lépésre készül együtt Miley és Patrick »

Patrick Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger nagyobbik fia, Patrick 1993. szeptember 18-án született, és mára jóképű fiúvá cseperedett. Ki is használja adottságait: a színészet mellett modellkedik is. 15 évesen céget alapított, és szerepelt a Nagyfiúk című film második részében. Mostanában leginkább Miley Cyrusszal szövődött szerelme kapcsán hallani róla.

Kapcsolódó cikk:
Nagy lépésre készül együtt Miley és Patrick »

Dia

 	Liam Hemsworth 	Sokan Miley Cyrus volt pasijaként ismerik Liam-et, pedig tehetséges színész: legismertebb szerepe Gale Hawthorne karaktere Az éhezők viadala című filmben. 1990. január 13-án született az ausztráliai Melbourne-ben, a szintén színész Luke és Chris Hemsworth öccseként. 	Kapcsolódó cikk: 	Képeken a Hemsworth-fivérek »

Liam Hemsworth

Sokan Miley Cyrus volt pasijaként ismerik Liam-et, pedig tehetséges színész: legismertebb szerepe Gale Hawthorne karaktere Az éhezők viadala című filmben. 1990. január 13-án született az ausztráliai Melbourne-ben, a szintén színész Luke és Chris Hemsworth öccseként.

Kapcsolódó cikk:
Képeken a Hemsworth-fivérek »

Dia

 	Brendan Dooling 	1990. január 27-én született Brendan Dooling amerikai színész. A Carrie naplója című sorozatban Walt Reynolds szerepét alakítja, ez az első komolyabb televíziós munkája. Bár a forgatókönyv szerint Walt meleg, Brendan a való életben a lányokat szereti. 	Kapcsolódó cikk: 	Bakik a Carrie naplójában »

Brendan Dooling

1990. január 27-én született Brendan Dooling amerikai színész. A Carrie naplója című sorozatban Walt Reynolds szerepét alakítja, ez az első komolyabb televíziós munkája. Bár a forgatókönyv szerint Walt meleg, Brendan a való életben a lányokat szereti.

Kapcsolódó cikk:
Bakik a Carrie naplójában »

Dia

 	Matthew Lewis 	A Harry Potter-filmek pufók Neville Longbottom-ja ma már nem az az esetlen kisfiú, aki egykor volt. Az 1989. június 27.-i születésű Matthew Lewis a varázslósuli után a színház felé vette az irányt, jelenleg azonban ismét forgat: egy márciusban indult angol sorozatban szerepel. 	Kapcsolódó cikk: 	Ilyen volt és ilyen lett Matthew Lewis »

Matthew Lewis

A Harry Potter-filmek pufók Neville Longbottom-ja ma már nem az az esetlen kisfiú, aki egykor volt. Az 1989. június 27.-i születésű Matthew Lewis a varázslósuli után a színház felé vette az irányt, jelenleg azonban ismét forgat: egy márciusban indult angol sorozatban szerepel.

Kapcsolódó cikk:
Ilyen volt és ilyen lett Matthew Lewis »

Dia

 	Zac Efron 	Zac Efron mára teljesen levetkőzte a High School Musical szépfiúja címet, és izmos sármőrré lépett elő. Zac 1987. október 18-án született Kaliforniában, eleinte énekléssel is foglalkozott, de ma már leginkább a színészi karrierjére koncentrál. Nemrégiben a drogokkal is megküzdött, de intenzív rehabilitáció után rendbejött. 	Kapcsolódó cikk: 	Rehabon volt Zac Efron »

Zac Efron

Zac Efron mára teljesen levetkőzte a High School Musical szépfiúja címet, és izmos sármőrré lépett elő. Zac 1987. október 18-án született Kaliforniában, eleinte énekléssel is foglalkozott, de ma már leginkább a színészi karrierjére koncentrál. Nemrégiben a drogokkal is megküzdött, de intenzív rehabilitáció után rendbejött.

Kapcsolódó cikk:
Rehabon volt Zac Efron »

Dia

 	Ed Westwick 	A 27 éves színész neve összefonódott a Gossip Girl - vagyis A Pletykafészek - című sorozatból ismert Chuck Bass karakterével. Ed 1987. június 27-én született Angliában. Kevesen tudják, hogy a színészet mellett zenével is foglalkozik, és saját együttese a The Filthy Youth - bár jelenleg éppen egy új banda alapításán gondolkozik. Régi-új barátnője a szintén a Gossip Girl-ből ismert, magyar származású Jessica Szohr. 	Kapcsolódó cikk: 	Magyar származású világsztárok »

Ed Westwick

A 27 éves színész neve összefonódott a Gossip Girl - vagyis A Pletykafészek - című sorozatból ismert Chuck Bass karakterével. Ed 1987. június 27-én született Angliában. Kevesen tudják, hogy a színészet mellett zenével is foglalkozik, és saját együttese a The Filthy Youth - bár jelenleg éppen egy új banda alapításán gondolkozik. Régi-új barátnője a szintén a Gossip Girl-ből ismert, magyar származású Jessica Szohr.

Kapcsolódó cikk:
Magyar származású világsztárok »

Ezt is szeretjük
Fotó: