Készülj karácsonyra: itt találsz akár 40%-kal olcsóbban új konyhai eszközöket!
Így kedvezőbben beszerezheted a sütés-főzés eszközeit. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

A karácsony sok háztartásban apropót nyújt arra, hogy a család meglepje magát egy új tévével, lecserélje a régi hűtőt, sütőt, vagy beszerezzen egy-két új konyhai eszközt, amivel aztán hosszú évekig készíthetik a finomságokat, mint amilyen például egy kalács- és kenyérsütő gép.

Ezeknek az eszközöknek és gépeknek az ára azonban elég magas, holott a piaci árnál jóval alacsonyabban is hozzá lehet jutni ezekhez az eszközökhöz, amiről azonban kevesen tudnak. Pedig a megoldás egyszerű: csak fel kell menni a Jófogás oldalára. Itt ugyanis nemcsak használt árucikkeket kínálnak, hanem új dolgokat is, méghozzá garanciával.

Konyhai kisgépek

Ha már régóta szeretnél egy kenyérsütőt, hogy valóban egészséges kenyereket ehess, teljes őrlésű gabonalisztből vagy - lisztérzékenység, diéta esetén - valamilyen alternatív lisztféleségből tudj kenyeret készíteni, akkor mindenképpen érdemes szétnézned a Jófogás oldalán, ahol alig használt és új kenyérsütőket is találsz roppant kedvező árakon. Ha pedig a grillszezont szeretnéd egész évre kinyújtani, akkor javasoljuk, keress rá az elektromos grillezőkre.

A legtöbb családban akad legalább egy kávéőrült, aki minden reggel nagy élvezettel issza meg a kávéját. Ha a te családodban van ilyen, vagy te magad vagy a finom kávék rabja, akkor nézz szét a Jófogáson a kapszulás kávégépek között! És ha már az igazán jó minőségű kávéknál tartunk, akár egy víztisztítót is beszerezhetsz, hogy megfelelően lágy vízből készíthesd a feketét.

A kisebb háztartási eszközök esetében találhatsz olyan termékeket is, amelyeket eladóik Háztól Házig szolgáltatással tesznek elérhetővé az oldalon. Azért érdemes ezek közül választanod, mert ezeket a futárszolgálat az általad megadott címre szállítja 3 munkanapon belül.

De egy olyan nagyobb beruházást is érdemes a Jófogáson keresztül véghezvinni, ha például új hűtőt, sütőt vagy mosogatógépet szeretnél a konyhádba.

Otthoni mozizások a családdal

A házimozi rendszerek és plazmatévék terén is nagy a kínálat a Jófogáson. Ha időben megrendeled, akkor már a karácsonyi családi vacsora után közösen nézhetitek kedvenc ünnepi filmjeiteket, meséiteket az új szerzeménnyel.

Ne bízd a véletlenre!

A Jófogás már Találkozási Pontokat is létrehozott, hogy az oldal felhasználói kényelmesen tudjanak találkozni vásárlóikkal, akik a kialakított pontokon ki is tudják próbálni a könnyen szállítható készülékeket. Így biztos lehetsz benne, hogy amiért pénzt adsz, az valóban olyan, amilyennek elképzelted.

Ha kedvet kaptál, hogy te is eladj egy olyan készüléket, amelyet nem használsz, akkor regisztrálj az oldalon, és töltsd fel te is portékádat még ma, hogy mielőbb megtaláld a vevődet!

Ezt is szeretjük