A kozmikus fekete lyukat most te is megveheted
Az új hollywoodi sikerfilm hatásai
Tudj meg többet, az új őrületről, amely bejárja az egész országot. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A neten árulnak egy kozmikus fekete lyukat, az alkalmi vétel talán most kapósabb is lesz a Csillagok között premierje után. Vagy mégsem? Nem is gondolnád, milyen naivak vagy éppen cinikusak az emberek. Időnként ugyanis olyan dolgokat próbálnak eladni a netes apróhirdetésekben, amit ember nincs, aki megvenné. A Jófogás.hu stábja most a rendelkezésünkre bocsátotta a legviccesebb eladásra kínált darabokat. Nézd meg a gyöngyszemeket te is!

Csak jó marketing kell?

Az oldal egyik felhasználója úgy döntött, a rommá törött telefonját, amit feltehetőleg egyik szerviz sem javít már meg garanciálisan, felteszi a Jófogásra. A telefon hátrányos tulajdonságát pedig designelemként említi, amely különlegessé teszi a készüléket. Így született meg a Spider Man telefon fogalma!

A törött telefon hirdetés képe a Jófogás oldaláról

Egy másik vicces kedvű felhasználó alig használt papírzsepijét kínálta eladásra kerek 1500 forintért a következő szöveggel: "Nekem már nem kell, de még valakinek jól jöhet. Nem akarok felvágni, de sok sorozatban is szerepelt már, például: Jim szerint a világ, Hannah Montana, Így jártam anyátokkal, Agymenők, Joey, és Az éhezők viadalában is a sírós és megfázós jelenetekben mindegyikben ott volt statisztaként. Tehát reális áron adom, de alkudni is lehet.”

Egy vállalkozó kedvű szerelő pedig rommá törött helikopterek megjavítására vállalkozik. Az ugyan kérdéses, hogy mennyire életképes ez a piac itthon, de azért figyelemre méltó a hirdetése: "Törött, lezuhant helikopterét megjavítom! Törött, lezuhant helikopter, quadrókopter, hexakopter, oktokopter javitását vállalom." Mindenesetre sok sikert kívánunk a piaci rés megtalálásához.

Műtárgy rovat

Sok érdekességre lehet bukkanni a műtárgy kategóriában is. Egyik kedvencünk az a kitömött nyúl, amely úgy döntött, revánsot vesz az összes vadászon, és ő maga is fegyvert ragad. Bár a hirdetés szövegéből az derül ki, a nyuszi egyik füle letörött, és gazdája nem is találja, vagyis pótlása szinte reménytelen, még ezzel a kisebb esztétikai hibával is elgondolkodtató a szoborrá nemesedett nyúl megvásárlása.

A kitömött vadász nyúl a Jófogás hirdetésében

Ingatlanok: keresve sem találsz jobb ajánlatokat

Bár a kocsma prosperáló üzletággá vált Budapest belvárosában, egy, a mondókákból ismert, vidéki kocsma, azaz Falu Végén Kurta Kocsma valószínűleg még egy igen kedvező árajánlattal is nehezen fog gazdára találni. Különösen, mivel fotót sem mellékelt az ingatlan feltételes tulajdonosa. A hirdető optimista kommentje miatt azért lehet, páran fontolóra veszik: "Nagy múlttal, ígéretes jövővel, óriási lehetőséggel rendelkező ingatlan."

Másik extrém példa az apróhirdetések közé talán véletlenül keveredő Stadler-stadion. Ahogy az oldalon olvasható: "A volt Stadler-stadion és a kétemeletes, magastetős kiszolgáló épülete, szintenkénti 1000 négyzetméter alapterülettel eladó."

Az ingatlan teljes felszereltsége a hosszabb leírásból derül ki, vagyis hogy a sportlétesítményhez kapcsolódó helyiségek között öltözők, szauna, medence, továbbá a kiszolgáló épület második emeletén 48 férőhelyes vendéglátó egység is található. Az irányár 220 millió forint, bár valószínű a befektetők nem az apróhirdetéseket bújják üzleti terveik készítése közben.

Ez is eladó: kozmikus fekete lyuk a Jófogáson

De akinek egy stadion sem elégíti ki az étvágyát, az beruházhat a neten megvásárolható kozmikus fekete lyukba, melyet 10 millió forintért minden eddig elnyelt tartalommal együtt már magáénak is tudhat.

Ezt is szeretjük