Mit akar tőled a pasi? 3 biztos jel, amiből tudod, hogy tetszel neki
Vajon tetszel a pasinak? A viselkedésével többet árul el a szándékairól, mint gondolná.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha még csak az ismerkedési fázisban vagytok, akkor is kideríthetsz olyan dolgokat, amikről azt hiszed, a felszín alatt vannak.

A pasi viselkedéséből, apró, jelentéktelennek tűnő mozdulataiból le lehet szűrni, hogy akar-e tőled valamit. Ezek a legbiztosabb jelek, hogy tetszel neki.

Arcjáték

Ha elmosolyodik, amikor meglát, akkor biztosan nem vagy neki közömbös. Elképzelhető, hogy szégyellős, ezért egy kis bátorításra vágyik - ha közeledik, először te mosolyogj rá bátran! Ha viszonozza, esetleg még el is pirul, nyert ügyed van.

Hasonlóan árulkodó jel a szemezés is. Bár ha nagyon félénk, előfordulhat, hogy kerüli a tekintetedet, de ez a ritkább eset. Ha tartja a szótlan szemkontaktust több másodpercen keresztül, akkor van nála esélyed.

Az elpirulás az egyik legbiztosabb jele annak, ha valaki teljesen odavan a másikért. Főleg, ha az illető egyébként magabiztos. Ez jó jel, mert ha zavarba tudod hozni, akkor nagyon előkelő helyet foglalsz el a szívében. Nem szabad kinevetni ezért a srácot, mert azzal elbizonytalanítod, inkább tegyél úgy, mintha észre sem vetted volna, hogy vörösre váltott a színe, mikor megjelentél.

Testbeszéd

A pasiknak nemcsak az arca, de az egész teste árulkodó jeleket küld, ha egy lány tetszik nekik. A ruha igazgatása tipikusan ilyen jel. Ha meglát, és egyből talál valamit az öltözetén, ami húzgálásra, igazításra szorul, akkor biztos, hogy a lehető legjobb formáját akarja mutatni neked.

Ez annak a jele is lehet, hogy zavarban van, ha beszéltek, de ez is azt tükrözi, hogy nem vagy közömbös a számára. A testtartás is beszédes lehet. Ha kihúzza magát, amikor veled beszél, vagy csak elsétál előtted, az azt jelentheti, hogy önkéntelenül is mindent megtesz, hogy észrevedd őt, és lásd, milyen férfias. Amikor beszéltek, figyeld meg, mennyire áll közel hozzád. Ha beenged a saját kis szférájába, és másoktól távolabb szokott állni, az jót jelent, hiszen, ha belegondolsz, biztosan te sem engedsz be bárkit a személyes teredbe. 

Érintkezés

A legjobban akkor tudod leszűrni, hogy akar-e valamit tőled a srác, ha hosszan beszélgetsz vele. Ha ez alatt az idő alatt többször hozzád ér, vagy látszik, hogy keresi az alkalmat, hogy megérinthessen, akkor sínen vagy. Ha a válladra teszi a kezét köszönéskor, vagy átad valamit, és úgy intézi, hogy összeérjen a kezetek, az mind-mind árulkodó jel.

Az is jót jelent, ha egymás mellett sétáltok, és olyan szorosan halad melletted, hogy a karotok vagy a vállatok rendszerint összeér. Ilyenkor, ha neked is tetszik a fiú, ne ijedj meg, és ne lépj távolabb, mert az elbátortalanítja őt.

Ezt is szeretjük