Két és fél órát töltött jégbe zárva a férfi: csak egy fürdőnadrágot viselt
Nem sokan tudnák utána csinálni a hajmeresztő műveletet, a férfi azt is elárulta, mi segített neki kibírni ilyen sokáig.

jég-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Josef Köberl 2 óra 30 perc 57 másodpercet állt egy jégkockákkal teli üvegkabinban szombaton az alsó-ausztriai Melkben - olvasható a The Guardian című brit napilap online kiadásában.

Az extrémsportoló mindössze egy fürdőnadrágot viselve állt be az átlátszó kabinba, amelyet egészen a válláig feltöltöttek több mint 200 kilogrammnyi jéggel.

Minden fejben dől el

A hideg okozta fájdalom leküzdése érdekében a férfi pozitív érzelmekre próbált fókuszálni.

- Úgy küzdök a fájdalom ellen, hogy pozitív érzéseket vizualizálok, és hívok elő, amivel csillapítani tudom a rám törő fájdalmat - mondta a férfi. Melk főterén egy kisebb tömeg követte figyelemmel, ahogy az extrémsportoló 30 perccel megdöntötte saját, 2019-es rekordját.

A cikk az ajánló után folytatódik

Miután segítői révén kijutott a kabinból, a férfi maga húzta fel a zokniját. Az első dolog, aminek fel kell melegednie ilyenkor, az az ember lába, de az extrémsportoló azt is elmondta, hogy még egyszer meg akarja dönteni saját rekordját, méghozzá jövőre Los Angelesben. Köberl csapata szerint a férfi személyes rekordja a teljes test leghosszabb ideig tartó, jéggel való érintkezésének világrekordja is egyben.

8 furcsa világrekord, amit gyerekek értek el: a 4 éves house DJ-től a leghosszabb hajú kislányig

Több furcsa világrekord van, amit gyerekek állítottak fel: korán sikerült bekerülniük a Guinness-rekordok Könyvébe.

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük