Takarítógépet kapott a férjétől a születésnapjára: zseniális dolgot művelt vele
Az asszony már régóta vágyott egy ilyen gépre, de a járda megfestésének ötlete csak használat közben pattant ki a fejéből.

moso
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van abban valami furcsán felemelő érzés, amikor az ember valami nagyon piszkos tárgyat tökéletesen tisztára mos. Nem csoda, hogy sokan vágynak egy magasnyomású tisztítógépre, amellyel akár a falat is letakaríthatják. Mivel azonban egy ilyen masina igencsak sokba kerül, a legtöbbeknek csak álom marad a birtoklása.

Nem úgy Dianna Woodnak, aki már régóta vágyott a szerkezetre, ezért férje meglepte vele a születésnapján. Nagyon jól tette, mert amellett, hogy az asszony azóta mindent átmosott a géppel, amit ért, még a kreativitása is utat tört magának, és fény derült egy eddig rejtett tehetségére.

Dianna ugyanis nem egyszerűen a házuk előtti járdát, hanem a magasnyomású tömlő segítségével látványos képeket rajzolt a járólapokra. Ahová a vízsugár elért, onnan eltűnt a kosz, így világosabb színű lett a beton, mint a többi területen, és látványos virágok, madarak rajzolódtak ki a megszáradt járdán. Nézd meg képeken a lelkes hölgy műveit, amelyekről a Facebookon is posztolt!

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük