18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 izgató, erotikus regény
Magányos estékre
Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha a szépirodalmi kötetek helyett egy-egy erotikus regény is a kezedbe kerül. Íme, 5 igazán izgató olvasmány!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek jár néha egy olyan este, amikor csak azt csinálja, amihez kedve van. Kapcsold ki a telefonod, zárd be az ajtót, tölts egy pohár bort, majd készíts habos, illatos fürdőt, és merülj el benne egy izgalmas regény társaságában!

Akár a következő könyvek közül is választhatsz, ha a párod nincs otthon - de annak sem lehet rossz vége, ha rajtakap, ahogy éppen egy erotikus regény lapjain időzöl...

Amber Leigh: Elcserélt feleségek

Markot és Anne-t azóta foglalkoztatja a párcsere gondolata, amióta első alkalommal megosztották egymással szexuális fantáziáikat. Elszántak, kíváncsiak, és erős kapcsolatban élnek. Nem hiányzik más, csupán egy pár, akikkel cserélhetnének.
Ez az aprócska akadály azonban elhárul előlük, amikor új házba költöznek, Johnny és Lisa szomszédjába. Újdonsült ismerőseik szexisek és izgatóak, ugyanakkor aktív párcserélők, akik éppen a szezon legnagyobb cserepartiját szervezik.
Mark és Anne megteszik első, bátortalan lépéseiket a párcsere útján, és csaknem azonnal egy csodás világba ragadják el őket az új tapasztalatok. Nem marad más hátra, el kell dönteniük, mennyit bír ki a kapcsolatuk.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 1999 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Edith Templeton: A kék óra

A remekül megszerkesztett, rafinált történetek elbeszélője és hősnője az előkelő és intelligens, sok nyelven beszélő Edith, aki a szerelmet, a szexuális gyönyört keresi, aki önszántából szolgáltatja ki magát a férfiaknak, és meglepő nyíltsággal számol be abszurd vonzalmairól és kitárulkozásairól:
- Amit leírtam, szóról szóra megtörtént. Nem választottam szét a valóságot és a fikciót - nyilatkozott Edith a regényről.
Az 1960-as években a The New Yorkerben megjelenő novelláinak különös, mazochista világával a romantikától és prüdériától mentes, nagyvilági, olykor kissé életunt és cinikus nőfiguráival Edith Templeton valósággal sokkolta olvasóit. Szerelmi kalandjainak ecsetelése közben hét színes, hiteles, élvezetes korrajzot fest a 20. századról, az 1930-as évektől az 1980-as évekig, Prágától Bordigheráig, és életének különböző korszakaiban eleveníti meg egy nem mindennapi nő érzés- és gondolatvilágát.

Kiadja a Park Könyvkiadó.
Ára 3 ezer forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

A századelő egyik legfontosabb szerzőjének 1906 és 1907 között született alkotása a 20. századi irodalom egyik legbotrányosabb remeke. Apollinaire kísérletező kedvű költészetével lenyűgözte kortársait, és kitörölhetetlen hatást gyakorolt utódaira. Ebben a pikareszk regényében a perverzióról való emberi gondolkodás határáig merészkedik. Amennyire provokálja a könyv a mindenkori prüdériát, legalább annyira erős elbeszélői eszközökkel kutatja fel a világégések felé masírozó 20. század személyes és társadalmi időzített bombáit, és rántja le a leplet a dogmatikus gondolkodás és a felsőbbrendű tévhitek miazmájáról.
Hogy a Tízezer vessző pornó-e? Minden bizonnyal. Szadista? Minden bizonnyal. Mocskos szájú? Minden bizonnyal. Irodalom? Kétségkívül az.

Kiadja az Athenaeum 2000 Kiadó.
Ára 2290 forint.

Lőrincz Tímea: Ágyak és vágyak

A szerző a reklámszakmában dolgozott éveken keresztül, miközben egyedülálló nőként élte a szinglik nem mindig felhőtlen életét. Miután úgy érezte, betelt a pohár, az írás felé fordult. Elérkezettnek látta az időt, hogy megírja tapasztalatait, így Novoszky Nikoletta vicces, fordulatos történetén keresztül mutatja be, milyen buktatókkal kell szembenéznie egy fiatal nőnek, aki csupán egy társra vágyik, de közben szembesül azzal, milyen az igaznak hitt, de hamis barátnő, milyenek a nős férfiak, akik folyamatosan az önálló csajokra vadásznak, és mennyire rögös egy független, húszas évei végét taposó fiatal lány élete.
Novoszky Nikoletta karakterében bárki magára ismerhet. A fordulatos, hol romantikus, hol erotikus, hol izgalmas történet annyira magával ragadja az olvasót, hogy az képtelen letenni a könyvet, míg a végére nem ér.

Kiadja a Silver Shark Productions.
Ára 2269 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Alain Robbe-Grillet: Érzelmes regény

Alain Robbe-Grillet (1922-2008) az 1950-es, 1960-as években színre lépő, új prózaírói nemzedék vezéralakja volt, a francia újregény irányzatának egyik legfontosabb szerzője. Olyan, a modern irodalomtörténet szempontjából megkerülhetetlen regények szerzője, mint A radírok, A kukkoló és a Rések. Utolsó műve, a heves reakciókat kiváltó Érzelmes regény 2007 októberében jelent meg Franciaországban. Ebben a rendhagyó nevelődési regényben Robbe-Grillet a francia erotikus irodalom évszázados hagyományát követve, annak elemeit felhasználva alkotta meg a maga vízióját egy soha nem létezett világról, ahol a testi gyötrelem és az érzéki gyönyör, a kegyetlenség és az erotika határai vészesen elmosódnak, egyesítve a tündérmesék irrealitását a horrorral, a szentimentális naivitást a tiltott pornográfiával.

Kiadja a Magvető Kiadó.
Ára 2990 forint.

Ezt is szeretjük